Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (54)

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Seriál má zajímavý nápad. V prvních sériích bylo určité kouzlo, postupně se ale vyskytovalo hodně postav, kladných i záporných, že se v tom divák přestal orientovat. První kouzla byla kouzelná, později to vypadalo, že sestry musí kouzla použít už úplně na vše. Ale i tak silný nadprůměr.

plakát

Deník princezny (2001) 

Příjemná oddychovka o nalezené princezně. Teen komedie, která svým stylem připomíná Pretty woman a Notting Hill.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

První série byla zpracované dobře, postupně se ale kvalita seriálu snižovala. Možná to bylo vznikem samotného seriálu Angel, ale připadá mi, že tvůrci se snažili dát do seriálu co nejvíce. Mnoho postav, mnoho, později už nereálných nadpřirozených bytostí, upadající kvalita příběhů. Přesto Buffy zůstane hezkou vzpomínkou.

plakát

Angel (1999) (seriál) 

Volné pokračování Buffy, přemožitelky upírů. Se vzrůstajícím počtem sérií se kvalita Buffy snižovala, u Angela je to přesně naopak. I v 5., poslední sérii si seriál udržel svůj standart. Bonusem jsou hostující herci z Buffy.

plakát

Diagnóza vražda (1993) (seriál) 

Kdo má rád kriminálky a seriály z nemocničního prostředí, měl by se na tento seriál alespoň podívat. Z nemocničního prostředí nadprůměrný seriál, kriminální příběhy jsou už průměrné. Ale stále je to seriál, který by se měl chválit a ne kritizovat.

plakát

Star Trek (2009) 

Nová doba, nový Star Trek. Pokus o vzkříšení fenoménu se povedl. I když příběh byl v některých místech slabší, chválím výběr herců, kteří se svým původním kopiím opravdu podobají. Klasická hudba z původního Star Treku dodává správnou atmosféru.

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Z novějších seriálů nadstandardní kousek. Výborná kriminálka, která nabízí vše, co má v tomto seriálu být - příběhy, herce, hudbu i úvodní znělku. Kůstka a Booth už zkrátka patří mezi klasiku televizní tvorby.

plakát

Muži nestárnou (1942) 

Hezky zpracovaný námět s úžasnou Zitou Kabátovou v hlavní roli a šarmantním Janem Pivcem. Jeden z nejlepších válečných filmů.

plakát

Rozkošný příběh (1936) 

Možná pro někoho příliš jednoduchý, pro mě ale milý meziválečný film, který vystihl začínající herecké hvězdy - Věra Ferbasová, Zita Kabátová, František Krištof-Veselý a Jan Pivec. Příjemným vstupem je i herec Oldřich Nový, který zde zcela vybočil ze své řady milovníků a zahrál si báječného otce, který žije ve stínu své manželky Růženy Šlemrové. Příjemná podívaná.