bobin

bobin

okres Prostějov
Občas střízlivý senior.

3 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 9 11
    • 13.2.2012  16:09
    Ten kluk (2007)

Působivá deprese v sociálním tématu. Pokud nesnášíte smutné a psychologicky náročné filmy, raději se tomu vyhněte. O nic tak vlastně nepříjdete. Ovšem labužničtí fajnmšmeři to zde chválí, ale budete schlíplí, bez radosti do života. Prostě náročný smutek.

• 12.2.2012  21:08
    Hra s nevěrou (2005)

Domníval jsem se, že půjde o tuctovou romantiku, ale to byl zásadní omyl. Najednou z toho byl vynikající thriller s výbornou zápletkou a postupem děje to pěkně přitvrdilo. Nenechte se ovlivnit nespravedlivě nízkým hodnocením.

• 10.2.2012  16:12
    Nenápadný půvab buržoazie (1972)

Zase jeden film, kde jsem se u vysokého hodnocení zklamal. Je to sice snové, hravé, absurdní a bizarní ......jenže z těchto všech důvodů se na to dívá jen těžkotonážně. Prostě Vás to jen unaví, vyčerpá a otráví. Oscar, neoscar.

• 7.2.2012  15:57
    Vražedná rychlost (2010)

Vražedná rychlost = vražedná nuda. Celé je to tupé, nudné, primitivní .......a proč já vůl jsem se na to začal dívat ? Velký můj omyl.

• 5.2.2012  16:44
    Góóól! (2005)

Sportovní filmy jsou vždy na jedno brdo.Napřed tým, nebo sportovec prohrává, pak se provede pohovor a příslušná opatření a v závěru to vždy končí slavným vítězstvím....... Neznám jediný sportovní film, který by končil jinak. Prostě je to vždy tupý stereotyp.

• 2.2.2012  17:55
    Obyčejní lidé (1980)

4 Oscary ? Za co ? Nějak mě to neoslovilo. Snad nejsem divák na úrovni ..... ale posuďte. První hodinu sledujeme,že syn nechce snídat, pak jsme ujišťováni, že ho nebaví hodiny plavání. Poté vede bezobsažné hovory s psychiatrem, jestli si ho honijou. A tak uplyne další hodina. Navíc všemu dominuje neustále zhroucený Donald Sutherland. Celé je to nezajímavé,zdlouhavé a neoriginální.

• 29.1.2012  17:00
    Smrtonosná zbraň 3 (1992)

Akce ve Smrtonosných zbraních jsou slušné. Ale neustále debilně zmatené kecání a hádky Gibsona a Glovera jsou unavující a stereotypní. Zápletky se začínají opakovat a záplava explozí a detonací je už nudná.

• 27.1.2012  18:08
    Lék pro Lorenza (1992)

Krutý osud chlapce s genetickou chorobou je natolik poutavý, že nedá zapomenout. Ale celé je to značně depresivní. Musíte se ovšem odpoutat od celé záplavy biologických, farmalogických a medicinských rozborů a debat. Výkony hlavních představitelů v rolích rodičů jsou ovšem excelentní.

• 20.1.2012  15:57
    Pátrací eso (1992)

Akční odpadlík Lorenzo Lamaz je opět neprůstřelný. Další šedivá průměrnost, kde se vše akčně opakuje a nic Vás nepřekvapí, ani neuspokojí. Průměrná nuda, kde Lamaz opět všechny kolem povraždí.

• 17.1.2012  16:46
    Kung prásk: Smrtonosná smrt (2002)

Takové malé zoufalství...... Není to ani k smíchu, ani k pláči, prostě osmdesátiminutová nuda. Ke komedii a k parodii to má neskutečně daleko.

• 13.1.2012  16:17
    Hulk (2003)

Zmatené triky, pomatené digitální efekty, snaha o rodinné drama - to vše v t. zv. komiksovém obalu. Vše je to nudné , zdlouhavé, navíc nepřehledně paralelní v několika souběžných obrazech. Vznikl z toho unavující kotlíkový eintofp .

• 30.12.2011  17:43
    Štěstí na dosah (2006)

Nemám rád filmy podle skutečných událostí, ale toto je zcela jiná kategorie ! Osudem pronásledovaný, slušný člověk, si musí vytrpět malou kalvárii, aby nakonec zúročil své úsilí. Výtečně natočená story se skvělým Will Smithem . ....../ A co je důležité - nemotá se do toho žádná baba ! /

• 25.12.2011  21:38
    Božský Bruce (2003)

Tupý komik Jim Carrey.... Tupé ksichtění, tupá snaha o humor. Jako vždy s tímto takyhumoristou. Celý film je křeč a huby od ucha k uchu, což má být jako sranda. Trapárna.

• 25.12.2011  17:45
    Ďábelský Santa (2005)

Na Vánoční pohodu jsem čekal něco jiného. Vyvalil se na mě krvavý santovský masakr bez kouska vtipu. Tedy ani komedie, natož horor. Něco krve bych si i užil, ale tahle tupárna dovede pouze otrávit. Nadšení budou snad jen ti nejfanatičtější hororoví příznivci. Ale kvalitu to zdaleka nemá.

• 24.12.2011  21:54
    Pelíšky (1999)

Neskutečně skvostný film ! Kodet, Polívka, Donutil, Stašová ......české filmy devadesátých let až tak moc nemusím, ale tohle je obrovský zážitek. Kdo dává 3 a méně hvězdiček je neznalý , nekulturní a primitivní analfabet.

• 17.12.2011  17:49
    REC (2007)

Slušný horor s mrazivou atmosférou. Ovšem těžce tomu ubližuje snaha o jakousi dokumentárnost. Neustále roztřesená a kmitající t.zv. amatérská kamera, navíc v neustálé tmě, provádí bohužel medvědí službu. Vysoké hodnocení tomu dají určitě pouze junioři do 18 let.......Přeškoda - jinak by to bylo skvělé.

• 10.12.2011  18:19
    Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla (2006)

Typický akčňák natočený podle mustru posledních let. Roztřesená a šíleně neklidná " akční " kamera, která neustále tupě rotuje, mázlé záběry a zběsilý nelogický střih. Výsledný dojem -- bolesti očí a hlavy. Nedá se na to dívat.

• 5.12.2011  16:45
    Obávaný bojovník (2006)

Tupé akční hong-kongské bitky, které stojí a padají s pohyblivým Jet- Li. Dílko vůbec nevybočuje ze stovek jemu podobných bojových pomateností a upoutají pouze nadšence, kteří těmto chaotismům fandí. Nesmyslné, zbytečné, nudné.

• 5.12.2011  16:39
    Gádžo dilo (1997)

Nechutné prostředí, nechutní lidi, nechutný primitivní příběh. Jedině ta cikánská muzika stojí za zmínku. Jinak vysoké hodnocení je podivné, neodpovídající, protože film je naší civilizační kultuře naprosto cizí.

• 2.12.2011  16:37
    Rallye smrti 2 (video film) (2010)

Totální nesmysl. .....Tuberkulosní chroustek zde mlátí stokilové chlapy, do zvuku motorů nesmyslně ječí rocková muzika a děj veškerý žádný. To není žádné béčko, ale brilantní odpad !

• 30.11.2011  15:20
    Uchovat si tvář (2004)

Lesba, nemanželské dítě, k tomu občasné dialogy v čínštině, snaha o komedii říznutou dramatem ...... prostě samá patologie a pomatenost. Veliice se divím vysokému hodnocení. Je to dílko na palici.

• 16.11.2011  17:41
    Cíl (2004)

V hlavní roli Stephen Baldwin ........viděli jste vůbec nějaký jeho film, který by nebyl odpadem ? Jeho prkenné kachní běhání s nohama do O , navíc v tupém scénáři s naivní a primitivní zápletkou vytváří takovou debilitu, že až to člověka zprvu upoutá. Ale každý rychle od toho uteče. Všechny varuju !

• 6.11.2011  16:23
    Ripleyho hra (2002)

Mrazivý John Malovich ve výtečném thrileru o nájemných vraždách. Stupňující se napětí, dusivá atmosféra a skvělé akce vytvářejí spolu s překvapivým závěrem vynikající podívanou. Nebudete zklamaní.

• 11.10.2011  14:50
    Cela 211 - Vězeňské peklo (2009)

Toto je neskutečně skvělé akční drama. Shodou náhod uvězněný dozorce při vzpouře vězňů je tak osudově přesvědčivý, až to mrazí. Celý film stupňuje akce a napětí až do krutého finále. Mimořádně silný zážitek.

• 20.9.2011  15:19
    Hooligans (2005)

Dát někomu pořádně do držky, pořádně se porvat, ale jedno s kým ! O fotbal zde vůbec nejde......V tom je film působivý a depresivní. A není zde jediný záběr na hřiště ! S člověkem to cuká - silný zážitek .

• 17.9.2011  17:34
    Zombies (2006)

Zombies jsou dokonale mrtvolní a žraví, dívky srdceryvně ječí, mobily nefungují, svítilny nesvítí, auta odmítají startovat a to všechno samozřejmě v noci. Prostě samá hororová klišé, ze kterých jde hrůza hrůzoucí !

• 5.9.2011  22:42
    Blackjack (TV film) (1998)

Neprůstřelný Dolph Lungren jako osobní strážce. Vlastní nevyčerpatelné množství nábojů v zásobníku své pistolky a nikdy nemine. Debilně kamenným výrazem v ksichtě už předčí i akčního opadlíka Van Damma. A stereotypní bitky a přestřelky jsou k uzívání .

• 1.9.2011  16:46
    Pan Hire (1989)

Trčí z toho okatě románová předloha / G.Simenon / . Nečekejte ale žádnou třeskutou krimi, či thriler - je to filmová poema o zamilovaném podivínovi....... Nad hodnocením 83 procenty jen kroutím hlavou.

• 31.8.2011  17:35
    Cizinec ve mně (2008)

Tak to byl můj omyl ! Je to totiž jednoduché dílko o laktační poporodní psychose a jako osvětový film je určený spíše pro porodní asistentky, dětské sestry a psychology. S filmovým uměním to nemá nic společného. Snímek patří do školící distribuce osvětových referentů .

• 18.8.2011  16:20
    Katakomby (2007)

Pokud si chcete uchránit zrak, tak se tomuto veledílu vyhněte. Zběsilá " akční " kamera lítá a kmitá a do toho šlehají blesky storoboskopů, laserů, pochodní a svítilen a vzápětí se octnete téměř v naprosté tmě. Očaři musí mít radost - přibude jim pacientů. A navíc je zde zajímavý zvuk ......jediná ženská stále řve" nééééé a pomóoooc " .

<< předchozí 1 2 3 4 6 9 11