Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Bombardér B-2 ve válce (2013) (TV film) 

B-2 Spirit je nepochybně velice zajímavý stroj, ale prezentace jeho účelu a nasazení v různých konfliktech po světě, zmíněná v tomto dokumentu, je úplně otřesná. Každý si může udělat obrázek o tom, kdo je vlastně agresor.

plakát

Divoký Balt (2014) (TV film) 

Super dokument, který vám prozradí i o věcech, o kterých jste nevěděli. Například to, že v NP Vilsandi žijí tuleni, jak je celkově baltská flóra a fauna bohatá. Navíc, když ve filmu poznáváte místa, na kterých jste byli, nadchne vás to o to víc. Už vím, že na ty tuleně se pojedu podívat.

plakát

Oblast 51: tajné spisy CIA (2014) (TV film) 

Ačkoli to byl zajímavý dokument, nemůžu si odpustit jednu výtku. Zmínka o tom, že letoun F-117 Nighthawk byl nasazen ve dvou válkách a to bezeztrát není pravda. Co třeba sestřelní F-117 27.3.1999 nad Srbskem!?! Zajímalo by mě, jestli to bylo úmyslné nebo na to "jen" zapomněli.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Filmový plakát by měl diváky přitahovat. Já si nemůžu pomoct, ale nikdy mě žádný plakát neodpuzoval tolik jako právě tenhle s růžovým hotelem, vlastně všechny jsou hrozné. Samotný film je originálně zpracovaný, zajímavé prostředí, děj je plynulý a celkem rychlý, ale něco mi tam chybí a zároveň příjemně odpuzuje. Ale do teď jsem nepřišel na to, co to je.

plakát

Skřípění (2003) 

Tuctová teenagerská komedie, která nenadchne ani neurazí. Někteří z hlavních hrdinů byli nesympatičtí a některé další postavy až stupidní. Klidně bych dal více prostoru Jennifer Morrison, na kterou se pěkně koukalo.

plakát

Mé letiště, můj hrad (2011) 

Dost mě zaráží, co všechno se může, pokud se to opravdu může, při letištních kontrolách kontrolovat. Takové čtení SMS zpráv mi už přijde přehnané nabourání do soukromí. Nehledě na to, že v nich většinou nic nenajdou, protože pašeráci a každý jiný "nežádoucí" cestující by všechny tyto věci předem vymazal. Navíc ne každý mluví a píše anglicky. Kvůli mizivému počtu určitých lidí se buzerují ti slušní. Paní na letištních toaletách je taková kuriozita, ale v tomhle dokumentu hrozně zdlouhavá. Celé by se to dalo zkrátit i o 20 minut, ne-li více.

plakát

127 hodin (2010) 

Úžasná americká divočina, super dynamické záběry i videodeník. Audio složka filmu taky skvělá. Zejména zvuk při dotyku nervu. Úplně jsem cítil jako by to byl můj nerv. Celkově záběry amputace vypadaly dost reálně. Tenhle film ukazuje, jak je důležité nechat vzkaz připíchnutý na lednici, a to nejen při cestě mimo obydlené oblasti.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Mám trochu rozporuplné pocity z Charlieho éry a éry po něm. Spousta lidí si myslí, že série s Ashtonem Kutcherem už nejsou, co bývaly s Sheenem. A mají pravdu. Na druhou stranu právě Kutcher přinesl, aspoň pro mě, jiný pohled na seriál. Prostě je to trochu něco jiného a v různých ohledech i lepší. V Kutcherovi prostě vidím Jesseho z Hele vole, kde mám káru? a ten určitý humor já prostě žeru. Sheen a Kutcher mají úplně jinou úlohu. Jake byl jednoznačně lepší ve starších seriích, kdy byl ještě dítě.

plakát

Lidská stonožka (2009) odpad!

Stručně řečeno autor filmu by se měl jít okamžitě léčit, protože když dokáže vymyslet takovou humusárnu, ještě ji natočit a nakonec i vypustit do světa, to chce opravdu chorý mozek. Nic nechutnějšího a zvrácenějšího jsem nikdy neviděl. Úroveň žádná, hororové prvky žádné... Prostě odpad!!!

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Je to taková další "zbytečná" tuctová pohádka. Jen by mě zajímalo, co je vlastně ta kniha O sudu...