Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (976)

plakát

Spící agent (2015) 

Vzpomněla jsem si na svého kolegu v práci, možná ho teď budu brát víc s rezervou když by mohl být taky tajný agent... Nebo robot? Mě potěšila Kristen Stewart protože kupodivu vůbec nebyla otravná a nesnesitelná. Naopak docela v pohodě. Byl to šílený nápad, ale docela originální a místy i vtipný, tak trochu jako Scott Pilgrim. Když to jde rychle a nenudí to, docela se občas nějaká takováhle ulítlá magořina dá.

plakát

Tahle země není pro starý (2007) odpad!

Strašný zklamání! Dvě hodiny naprosté nudy. Jak říkám posledním filmům bratří Coenů "nic se tam nestane a všichni umřou" asi nějak nechápu ten správnej smysl těch jejich filmů, ale mě to hrozně nebaví a nic mi to neříká. A navíc Javier Bardem mi připadá směšnej, Připomínal mi jednu kreslenou postavičku z Maxipsa Fíka. Co vás na tom vlastně všechny tak bere?

plakát

Bílí muži neumějí skákat (1992) 

Guilty pleasure. Basketbal, Jimi Hendrix, devadesátky, ujetej humor, Kalifornie a Woody Harrelson. Budu neobjektivní a řeknu, že v tomhle filmu mu to fakt sekne. Vypadá jako pako, ale hraje jako ďábel. Wesley Snipes ho doplňuje správnejma černošskejma hláškama typu "vy bílý Jimiho neslyšíte, vy ho jenom posloucháte" a mě to hrozně baví. Mám prostě pro tohle slabost. I pro přítelkyni Glorii, která když má žízeň, tak nechce napít, ale politovat. Co na to říct?

plakát

Poloprofesionál (2008) odpad!

Už si normálně připadám jak největší hejtr na csfd, ale oni ty filmy fakt za nic nestojí! Není to mnou, já jsem člověk mírumilovný a otevřený všemu! Ale nechápu, na co se mám otvírat přisprostlé komedii s Willem Farrelem, který má smysl pro humor že "budu vypadat jako přerostlý retard, schválně koho to pobaví" s naprosto debilním námětem na naprosto stupidní (ne)komedii. Souboj s medvědem mi nepřipadal vůbec vtipný (medvěd pár týdnů na to skutečně zabil člověka) nevím, čemu se mám smát na tom, že idiot boxuje medvěda. Věčná vulgarita a nahotiny mě taky nepřipadají vtipné a sportovní filmy taky zrovna není kategorie pro mě, zvlášť v tomhle kabátě. Brrr.

plakát

Bunraku (2010) odpad!

Čekala jsem něco nabitého a vtipného, typově minimálně jako Sin City. Přišlo veliké zklamání. Není to nic než dvě hodiny keců, kýče a nudy. Rozčiloval mě ten "pěknej" Japonec co vypadal jako holka (díky pečlivě vrhanému obočí a namalovaným rtům) a i ten Hartnett, mám ho ráda v komických rolích, ale tohle bylo tak nějak bez chuti. Vtipů strašně málo, mě se chtělo akorát spát, a ono to pořád ne a ne skončit... Ale znáte to, dopadlo to dobře, zlo bylo poraženo a bla bla bla...

plakát

Policejní divize Rampart (2011) 

Chudák Woody, syn nájemného vraha, pacifista, bojovník za mír, vegan, lidumil a veskrze optimistickej člověk věčně hraje zabijáky, úchyly, vrahy, násilníky a šílence. Mě tyhle filmy o násilných magorech moc neberou, je fakt, že dokazují odvěkou pravdu že násilí plodí násilí, ale pořád se na to dívat taky nemusím. Ale Woody byl velmi přesvědčivý. Hvězdička za něj.

plakát

Kamarád taky rád (2011) odpad!

Film o tom, že spolu dva spí, až se do sebe zamilují... Jak nemožně originální! Mně tyhle problémy naší generace, které se týkají lásky, sexu, intimity a celkově vztahů vůbec nezajímají, protože mě tahle pokroucená morálka nebaví. Timberlake mě taky nebere, takže nezbývá, než dát jeden upřímný odpad.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Bezvadnej film plnej skvělejch hlášek, absurdních postaviček, promyšlených vtipů a neokoukaných nápadů. Všechno, co jsem zatím viděla od Martina McDonagha mě zatím bavilo a tohle možná nejvíc. Skvělý herci, pořádná nálož humoru a hodně originální a střelení rozuzlení. Co si člověk může víc přát od komedie.

plakát

Podfukáři (2013) 

Ženské obsazení mě málem umořilo. Nesnesitelné ženštiny co příšerně přehrávaly a pitvořily se. Jinak se musí nechat, že to bylo docela promyšlené, celkem zábavné. Líbí se mi trojka Eisenberg, Harrelson, Caine. Marka Ruffala jsem tak nějak přetrpěla. Škoda jen že ten závěr nebyl víc velkolepí jak to tak k tomu směřovalo. Je to přesně ve stylu filmů nového tisíciletí, rychlé, nebušené, moderní, barevné, přeplácané a konečné vyznění je tak trochu bez chuti.

plakát

Pryč od pece (2013) 

Nejdřív Woody Harrelson zvracel, pak někoho zbil a pak už jel Christian Bale v autě a poslouchal Release od Pearl Jam. Pak už přišel jen velmi zdlouhavý, nudný a prvoplánově kýčovitý příběh z peněz DiCapria a produkce Ridleyho Scotta. Takových filmů už jsem viděla asi deset. Vězení, Irák, bratr, drogy, násilí, pomsta. Herci obsazeni přesně podle kýčovitého návodu "Willem Dafoe bídák, Forest Whitaker policajt" s typicky depresivní atmosférou na doladění filmu, a se sympatickou manželkou co skočila do postele sousedovi když byl manžel v base... Co se musí uznat, všichni hráli dobře. Bale kterého jinak moc nemusím, se tam fakt hodil, a Woody skvělej jako vždycky. A v titulcích mě potěšilo poděkování Eddiemu Vedderovi...