Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Přesně jak jsem předpokládal po shlédnutí dvou dílů předtím. Další nudné 2 hodiny přemlouvání, aby si ho vzala :-) a pořád nic! No nic má na to ještě dva díly...

plakát

Norbit (2007) 

Další komedie ve stylu Zamilovaný profesor. Zase trojrole, stejné převleky, stejný příběh... :-(

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Nový měsíc - nová blbost. Vetšinu filmu jsem prospal, vzbudil mě vždycky jen řev vlků. Prostě to co se dalo čekat po skončení Stmívání. Všechno špatně tak jak jednička napověděla, jen místo upírů lítají vzduchem vlci! S postupným poklesem dávám ** ať Zatmění není odpad! Ale tuším, že asi bude.

plakát

Stmívání (2008) 

Všichni kolem básní o této skvělé trilogii. Tak jsem se do ní pustil, ale hned tento první díl mě vůbec nenadchnul. Čekal jsem hodně víc, než je film plný nudných dialogů, sem tam prošpekovaný bojovou upíří scénou. Prostě celkově zklamání a úplně je mi jasný jak dopadnout další díly!

plakát

Daredevil (2003) 

Docela povedený kousek ve stylu ala Batman či Superman, pravda, že DD tolik nelítá, jako jeho kolegové. :- ) Slušná kamera a zpracování efektů. Konečně odlišný děj od svých předchůdců. Ani bych nic nenamítal na nevidomého Bena, alespoň je snaha si občas vzpomenout, že takový lidé jsou mezi námi. Co se Colina týče, opět výborná role, která mu sedla a vyborně jí zahrál. A díky tomu jsem to přehodnotil ze 2 na 3 hvězdy.

plakát

Predátoři (2010) 

Myslím, že predátorů už je dost...

plakát

Predátor (1987) 

Klasika! Není co dodat. Film, na který se můžete dívat pořád dokola.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Tak tenhle snímek, mě fakt trošku zklamal. 81% celkevého hodnocení, no čekal jsem více. Děj už tady jednou byl (Bílé peklo), ale to vem čert, ale vůbec neutíkal, žadné napětí, přechody mezi jednotlivými scénami dějů rychlé až nedokončené, místy se člověk ztrácí, kde děj je a najednou už je o pár dní dále. Většina filmu ve tmě, kde se nic vidět, sem tam sněhová vánice. Film ně vůbec nevtáhl do děje a měl jsem co dělat, abych u toho ty dvě hodiny vydržel. Váhal jsem dát i **, ale díky Colinovi, jenž je asi držákem tohoto filmu dávám 3.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Myslím, že další díl opět nezklamal. Příběh není nudný, tempo filmu docela utíká. Efekty jsou taky velmi dobré, ikdyž některé z minulých dílů se opakují, ale ono asi není co nového vymýšlet, a nad některými mohli panové trošku ubrat páru ale co, myslím, že těch sto minut nebude nikdo litovat.

plakát

U mě dobrý (2008) 

Zase jedna komedie u který se člověk zasměje. Vcelku dobrý humor. Hlavně neohrané téma - skořápky! :-)