Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (83)

plakát

Barbar (2022) 

Strašná hovadina, fakt debilita.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Bylo to dobrý, ale jelikož mě přímo při filmu napadaly některý věci, který mohli být rozhodně lepší, tak za 4, ... vypiplat to, hlavně v tom, aby predátor ve vyloženým ohrožení života reagoval o poznání lépe, bylo by to klidně za 5. Ono v dnešní době, kdy je člověk vším přehlcen, se to ani srovnávat s jedníčkou moc nedá, protože tohle vyjít v době jedničky, tak by myslím s pětihvězdičkovým hodnocením málokdo váhal.

plakát

Moonfall (2022) 

To co jako mělo být toto ? Těšil jsem se na pořádný katastrofický film a dostal jsem nesmyslnou, trapnou hovadinu.

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Dívám se na to po 20 letech, jsem u třetí řady a téměř si nic nepamatuju, takže jako bych se díval poprvý a musím říct, že ten seriál je výborný, rozhodně jsem nečekal, že se na to bude dát tak dobře dívat, bude to mít dobrý děj i vývoj postav a že to bude stále tak bavit. A Kristin Kreuk jako Lana Lang dokonalá a překrásná :) ......... Po shlédnutí všech 10 řad, hodnocení nechám, ale zaslouží si ho jen prvních 7 řad, který mě opravdu hodně bavily, 8 řada se ještě dá ale už nic moc, 9 řada je utrpení a odpad a 10 je o něco lepší, ale taky hrůza a hlavně mi celá desátá řada přišla uplně o ničem, bez děje. Silně doporučuju hlavně poslední dvě řady vynechat a nekazit si jinak výborný seriál.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Jediná dobrá zůstavá nadále jednička. Ostatní díly ji nesahají ani po kotníky, včetně téhle novinky. Možná kdyby se přidal žánr a bralo se to jako komedie, tak by se to i dalo pochopit.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Viděl jsem to kdysi dávno, ale už si to vůbec nepamatoval a tak jsem si řekl, že je čas si tenhle vychvalovaný film připomenout. A jako nic moc, nechápu co je na tom kultovního, ... celkem nuda, ... prostě holt ukecanej Tarantino co si myslí, že vymyslel nejlepší hlášky snad v celym vesmíru, ale mě to teda nějak nebere. Podívat se na to dá, ale už si to nepustim.

plakát

Služka (2021) (seriál) 

První dva díly se daly, ale pak už je to o ničem a čtvrtý díl uplná trapárna. Hlavní postava mi teda sympatická fakt není. S tímhle končím. Nic pro mě. Je to ale seriál spíš vyloženě pro ženský a těm se bude líbit. Pánům doporučuju se tomu vyhnout.

plakát

Duna (2021) 

Nebylo to špatný, ale taky rozhodně nic zvláštního a znovu bych si to rozhodně nepustil. Nemastný, neslaný a co že je tam všechno supermegalomasnky obří ? To má jako stačit a posadit mě na prdel ? Jen proto, že je to prostě obří ? Já v tom teda žádný umění nevidim. To se můžu rovnou podívat na Godzillu, Konga nebo Pacific rim. Ale čekal jsem to protože Villeneuve, ... fakt ho nemusim a jen jsem si to potvrdil. I když vlastně na to že on tak dost dobrý :)

plakát

Hra na oliheň - VIP (2021) (epizoda) 

Jako do teď se to i dalo ty díly i když já z toho nějakej odvařenej rozhodně nejsem, je v tom prostě až spousta nesmyslů a nedomyšlených nelogičností. Ale tenhle díl to byl fakt nesmysl totální. Souhlas ve všem s Danken07 a to, že nikoho nenapadlo použít železné tyče, na kterých byly přidělány skla a normálně hezky v pohodě po nich přejít. To byl uplnej vrchol tej nejhorší stupidity.