Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (28)

plakát

This Is Your Death (2017) 

Tak mne to rozhodne tak spatny neprislo. Zacatek pusobi amatersky, Josh Duhamel je tak trochu prkno, to je pravda, kamera je prvnich 20 minut celkem divna, a pak se to najednou vysplha o celkem velky kus vys. Ja sama si obcas rikam, ze se svym gore vkusem jsem jaksi otupela a a prilis velky cynik, ale jak ctu zdejsi hodnoceni, zrejme na tom jeste nejsem tak zle. Nemyslim si, ze by slo v tomhle filmu hlavne o nejaky kreativni pribeh, ale spis o emoce, a kdyz pozorujete miliony lidi, kteri se nemuzou dockat, az si pred nima nekdo vystreli mozek z hlavy, nejde se proste nepozastavit nad tim, ze by se na takovej program v dnesni dobe opravdu spousta lidi divala a pritom by mela pocit, ze je to naprosto v poradku... Neni... Smyslem zivota neni smrt... i kdyz k ni cely zivot smerujeme...

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) odpad!

Chcete - li kvalitni animovany snimek, ktery nebude detem vyplachovat mozek ptakovinama o tom, jak jsme vsichni slunicka a nikdo neni hodnej nebo zlej, tak si radsi pustte https://www.csfd.cz/film/61512-psi-ostrov/prehled/. Zootropolis je tak neskutecna vypiplana propagandisticka fikovina, ze to snad ani nejde... Jestli jednou budu mit deti, tak tenhle film uvidi az tak v 15ti a to jen proto, aby si mohli udelat vlastni nazor... Americani sezerou vsechno, co jim naservirujete a bohuzel jak koukam, tak spousta lidi tady bohuzel taky... Nejsem proti tomu, aby spolu lidi zili v pohode, ale poselstvi tohohle filmu je vlastne takove, ze za to, ze je nekdo zlocinec, muze nekdo, kdo neni zlocinec.... ehm, jako fakt?

plakát

Psí ostrov (2018) 

U tohohle filmu jsem neskoncila diky Wesi Andersonovi, ale protoze mne zaujala plejada hercu v cele s Bryanem Cranstonem, ktera na filmu s Wesem spolupracovala. Spousta lidi si tady stezuje, ze je to bud moc depresivni nebo malo emocionalni snimek, ze je to malo prekvapive nebo originalni, prilis politicke a ja osobne tuhle kritiku moc nechapu... Ve svete animovaneho filmu existuji daleko vetsi sracky, napriklad Zootropolis ma hodnoceni 84% a pritom je to vymyvarna detskych mozecku o pospolitosti a snasenlivosti nehlede na rozdily mezi jednotlivci do oci tak bijici, ze jestli nekdy budu mit deti, tak zrovna tuhle fikovinu neuvidi driv, nez jim bude tak 15, aby si mohli udelat vlastni nazor... Na Isle of dogs se mi proste nejvic libi, ze se neboji veci pojmenovat a ze hlavni hrdinove vezmou osud do svych rukou a zdravym rozumem resi celou situaci, ktera je sama o sobe dost tezko stravitelna... zdravy rozum v dnesni dobe chybi... lidi si bezne nechavaji vymyvat mozky 'politickou korektnosti' 'rasovou diskriminaci' a 'nabozenskou nesnasenlivosti', misto toho aby se zamysleli a kazdy jednal s kazdym, tak jak si ten dany clovek zaslouzi. A nejen proto, ze nam to diktuje vlada nebo nejaky psychomaniak, ktery mel dost penez, aby se dostal k moci, ale prilis mnoho komplexu, nez aby moc vyuzil pro vyssi dobro... Mozna proto, tenhle film tolika lidem vadi, protoze uz jsme tak zpitomeli, ze se nam nechce nic menit.

Poslední hodnocení (237)

This Is Your Death (2017)

14.01.2019

Zootropolis: Město zvířat (2016)

odpad! 18.12.2018

Psí ostrov (2018)

18.12.2018

Čarodějova nevěsta (2017) (seriál)

11.08.2018

Duch ve stroji (2017)

14.05.2017

V jako Vendeta (2005)

27.12.2016

Příchozí (2016)

30.11.2016

Noční zvířata (2016)

30.11.2016

Warcraft: První střet (2016)

11.06.2016

Reklama