Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

U Infinity war se mi zdá, že méně by možná bylo více. Dobré, akční, trikové, ale místy už přitažené za vlasy, příliš mnoho postav - tak moc, až mi vlastně byla většina z nich lhostejná, což je škoda. Za mne opravdu hodně přeceňovaný film.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

On to není špatný film... Ale že by to byla taková špička, jak se o všude píše... Film mi přijde poměrně dost přeceňovaný. Řekl bych, průměrná, solidní triková akčňárna, velmi dobře řemeslně zpracovaná věc. Nelíbila se mi řada hluchých míst (tříhodinová stopáž je zbytečně moc), množství postav činí film trochu nepřehledným (alespoň pro mně, když Marvelovský svět neznám tak podrobně). Vím. je to komiks, ale logika by až tak moc na frak dostávat nemusela... Nenudil jsem se, ale na konci mi chyběl takový ten pocit "wow, to musím vidět znova".

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Tento Thor mne trochu zklamal... První i druhý dobrý, tehnle mi prostě nesedl. Nejsem tradiční Marvel fan, takže se na to dívám trochu s odstupem.

plakát

Transcendence (2014) 

Zhlédnutí jsem dlouho odkládal, tak nějak jsem o filmu nic moc nevěděl a ani moc nečekal. A kupodivu, velmi příjemné překvapení. A vůbec mi nevadila kombinace sci-fi a (melo)dramatu, řekl bych, že je to zase trochu něco jiného. Každopádně jsem spokojen a zhlédnu časem jistě ještě jednou.

plakát

Robocop (2014) 

Nebýt to remake, dal bych o hvězdu více. Ale originál je kultovní film mého mladí, a pro mne je i přes technickou nedokonalost originál proste lepší. Nový Robocop ale není špatný film.

plakát

Birdman (2014) 

Originální film, to asi ano, ale podruhé bych vidět nemusel. Moc nechápu ty superlativy, u mne to na tři hvězdičky není. Kamera zpočátku zajímavá, ale stejně jako bicí podkres po 20 minutách leze na nervy. Stejně jako nelogické chování postav. Proti výkonu Michaela Keatona ale nic namítat nelze.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

A mně se to líbilo. Nečekal jsem nic hlubokomyslného, čekal jsem akci, efekty a zábavu a to jsem dostal. Film si na nic nehraje a to je fajn.

plakát

Bitevní loď (2012) 

A já bych nebyl tak kritický jako většina recenzentů. Ano, je to béčko, je to v podstatě tuctovka, je to předvídatelné, plné klišé. Ale já se ty dvě hodiny docela bavil, spád to mělo, vizuální a zvuková úroveň slušná - vadily mi akorát ty počítačem animované ksichty emzáků. Takže za mne čistokrevné tři hvězdy.

plakát

Total Recall (2012) 

Kdyby nebylo původního Total Recallu, byl by tento originální. Takto je to jen variace na staré téma, člověk ví co bude a jak to dopadne. Vizuálně solidní akčňák, který neurazí, ale svému vzoru nesahá ani po kotníky.

plakát

Armageddon (1998) 

Můj první film, který jsem viděl s Dolby Digital zvukem, v jednom ze dvou prvních kin u nás. Ale nejen tím mne oslovil. Bruce mám rád, beru jeho nadsázku, a jak v jiných filmech ten americko-vlastenecký patos nemusím, tak tady mi nevadí. Pro mne je Armageddon právem součást zlatého fondu.

Ovládací panel
2 body