Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Legendy zločinu (2015) 

"Střílečka má bejt doprd*le střílečka! Jak ve westernu!" Akční, vtipné a drsné jak samotní bratři Krayovi.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Všechno není tak ideální, jak na první pohled vypadá. Jedna z věcí, které jsem musel dát druhou šanci a jsem moc rád, že jsem to udělal. Napjatá atmosféra, promyšlený scénář, skvělé herecké výkony a výborná kamera.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Seriál tak temný, až z toho při zapadání jednotlivých kousků skládačky mrazí. Atmosféra špinavé a prohnilé viktoriánské Anglie zachycena do posledních detailů. Děj se sice rozbíhá pomaleji, ale rozhodně diváka vtáhne. K hereckému obsazení nemám co dodat, dle mého názoru perfektní výkony.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Asi nejlepší krimi seriál co znám, role pana Monka Tonymu Shalhoubovi padla jako ušitá.It´s a Jungle out there.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Jooo je to děsná blbost,ale myslím že přesně o to šlo, aby to byla tak trochu BLBOST :-) 4 hvězdy, je to super film a Carrey to zase skvěle zahrál.

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Po úvodní scéně ve vězení jsem čekal něco lepšího, ale ono nic... Párkrát jsem se zasmál, ale jinak o ničem, nebýt pěkné Megan Fox film ani nenodívám :-)

plakát

Kruh (2002) 

Film na který jsem slyšel samou chválu a celkem jsem se bál film vůbec pustit, když se na to podívám s odstupem času, tak ani pořádně nevím proč, ale u filmu jsem se prostě nebál, možná kdybych to viděl tak o půlnoci a byl sám doma tak se možná i trochu bojím, na mě to bylo prostě moc slabé, ale jinak dobrý film...

plakát

Avatar (2009) 

Dobrý film, na mě moc dlouhý, ale jinak pěkně udělané, příběh mě celkem chytl a hudba je super, akce byla, emoce taky, až na těch 160 minut je to skvělý film a doporučuji shlédnout