Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Biografie (4)

Ty Burrell (herec / scenárista)

17.06.2012

Tyler Gerald "Ty" Burrell, narozený 22. srpna 1967, je americký herec a komediant. Jeho nejznámnější role je Phil Dunphy, ze seriálu MODERNÍ RODINKA, kterou vysílá televize ABC. Za tuto roli vyhrál i několik cen.Narodil se v Grants Pass v Jižním Oregonu a vyrostl v malém městě Applegate, blízko hranic s Californií, kde měla… (více)

Kathryn Joosten (herečka)

06.05.2012

I když její kariéra začala převážně ve středních letech, její sen začal už ve dvaceti, kdy jí matka zemřela na rakovinu. Když umírala v nemocnici, Kathryn jí slíbila, že jednoho dne si splní svůj sen o herectví.Nejdříve pracovala jako zdravotní sestra v psychiatrickém oddělení pro narušenou mládež. Vzala si za manžela jednoho z… (více)

Heather Hemmens (herečka / režisérka)

25.03.2012

Narodila se matce, která pocházela z Kostariky a otci z Kavkazu. Vyrostla se dvěma staršími bratry a sestrou v lesích Waldo. Její sestra je známá návrhářka kabelek Natalie Hemmens a jeden z jejích bratrů je jazzový hudebník Jason Hemmens.Chodila na střední školu v Maine, pak přešla na školu umění v Bostonu kam získala… (více)

Krysten Ritter (herečka / režisérka / scenáristka)

03.11.2009

Vyrůstala na farmě v Pennsylvanii, její matka, nevlastní otec a sestra zde stále žijí. Její pravý otec bydlí v Bentonu, ale nemá k němu žádný vztah. Na střední škole začala dělat modeling a cestovala např. do New Yorku nebo Philadelphie. V 18 se do New Yorku přestěhovala natrvalo a věnovala se modelingu dalších 5 let. Poté… (více)

Reklama