Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obsahy (7)

Zasažen bleskem

Zasažen bleskem (2012)

Poté co byl zasažen a následně zabit bleskem, mladý muž vypráví o tom, jak vydíral své spolužáky, aby přispívali do jeho literárního časopisu.

Mateřský instinkt

Mateřský instinkt (2012) (TV film)

Vanessa a Chris spolu začnou chodit, ale Vanessa si brzy Chrise zcela přisvojí. Obírá ho o čas s jeho přáteli a rodinou. Jeho matka Maddie je znepokojená z jejich náhlého vztahu a když objeví Vanessino tajemství, tak se ze všech sil snaží přesvědčit Chrise, aby to skončil. Rozčílená a pomstychtivá Vanessa obviní Chrise z odporného činu, kvůli kterému se proti němu obrátí celá škola. Když se věci vymknou kontrole, Vanessa začne plánovat další krok. Maddie musí zjistit Vanessin plán dřív, než ztratí svého syna navždy.

Vášeň

Vášeň (2012)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady.

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna (2013)

Toto je příběh Lindy Lovelace, která je využívána a zneužívána v erotických filmech, a to vše na nátlak svého manžela. Ale jednoho dne se rozhodne, že převezme vládu nad svým životem.

Greta

Greta (2009)

Greta (Hilary Duff) je odhodlána spáchat sebevraždu před tím, než má jít na vysokou školu. Její matka si s ní neví rady, proto ji pošle na léto k prarodičům. Greta si tu najde práci jako čišnice a postupem času se zamilovává do pohledného kuchaře s nepříliš dobrou minulostí.

Protivný sprostý holky 2

Protivný sprostý holky 2 (2011) (TV film)

Johanna "Jo" Mitchell je 17 letá dívka, která žije se svým otcem, který pracuje pro NASCAR. První den nové školy, se Jo zapřísáhne, že se vyhne veškerým školním dramatům. Bohužel se seznámí s "královnami" zdejší školy "Plastic" - Chastity Meyer, dívky, která se jde s každým klukem, Hope Plotkin, snobky, která se ze všeho nejvíc bojí bakterií a královnou Amandou "Mandi", velice bohatá, rozmazlená, žije naproti Abby, kterou po celou Střední šikanovala. Jo, která chce na svojí vysněnou vysokou, se tak od Abbyiného otce nechá "najmout" jako Abbyina nová kamarádka.

Láska, svatba, manželství

Láska, svatba, manželství (2011)

Příběh se soustředí na manželskou poradkyni (Mandy Moore), která je šokována, když se dozví, že její rodiče, jejichž manželství se jí vždy zdálo ideální, míří k rozvodu. A tak se vydá na katastrofální cestu, kterou se snaží zachránit jejich manželství i na úkor svého. Kellan Lutz hraje jejího manžela, James Brolin a Jane Seymour hrají její rodiče.

Reklama