Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

3/4 filmu jsem si myslel že koukám na naprosto dokonalej film... Kde se DeNiro exeloval svou chytrostí o to více mě nepříjemně překvapil záver kde už od vykradení banky sekal jednu chybu za druhou... A korunu tomu nasadil na konci kde místo aby jel pohodlně na letiště a zmizel tak musel vědět že vstupuje do pasti ze které se jen tak nedostane... Na tak původně chytrého chlapa velmi nelogické uvažování... A už proto že sem s tou partou zlodějů prostě musel většinu filmu sympatizovat, tak mě závěr tak rozčaroval že víc než 4* dát nemohu... Holt je moderní že všude vítězí dobro nad zlem, ale tady to bylo zbytečné...! Ovšem AlPacino a DeNiro hrají s noblesou!

plakát

Černí andělé - Help For You (2001) (epizoda) 

Kloubouk dolů tohle je nejlepší kriminální příběh který jsem od našich filmařů viděl...

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Nic proti dospívajícím děvčatům, ale strávit s hlavní hrdinkou tohoto "filmu" deset minut, tak jí za ty její depkoidní a stále s něčím nespokojený ksichty zakopu 10 metrů do země... Tohle je šílenost pro dívky bez mozku nebo trošky fantazie... "Stejně jako vibrátor, i tenhle snímek má jen jeden jediný účel. Vyvolat v holčičkách libé pocity. Je to čistě věc, nic jiného, dětská soupravička Můj první orgasmus. Takže vybavte svou holčičí ratolest náhradními kalhotkami a vyšlete ji do kina."

plakát

Vánoční koleda (2009) 

Audiovizuální dokonalost...takhle si představuji kouzlo vánoc!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Pro mě absolutně nejlepší film od Tarantina, řadím se k těm které Pulp Fiction zase tolik neuchvátilo ,ale tohle nemělo chybu...

plakát

Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 

Tohle je prostě klasika, jeden z nejlepších burianových filmů...! Nejde jinak než za 5...

plakát

Cimrman v říši hudby (2006) (divadelní záznam) 

Už jen za seminář, jasných 5... Viděl jsme to v divadle a ačkoliv jsme měl obavy že to bude slabší, velmi mě to zaujalo!

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Na tento film jsem se strašně dlouho těšil díky úchvatnému traileru, který sliboval velkou míru kouzelného fantasy světa s velkou dávkou emocí. A myslel jsem si, že ona španělská válka bude jen na dokreslení příběhu a ona to byla vlastně hlavní dějová linie, což tomu filmu uškodilo, jelikož kdykoliv se Ofélie ponořila do svého světa, tak film byl naprosto dokonalý, ale můsím dát 4 za příliš mnoho toho "všedního" válkou vedeného světa, které mnohdy nudilo. Ale druhá půle filmu byla skvostná i v tomto směru. Perfektní pohádka pro dospělé...