Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Moje učitelka chobotnice (2020) 

Dokument to je vizuálně pěkný, nicméně vědecky dost mělký. O životě chobotnice se nedozvíme skoro nic zásadního, naopak si ale užijeme spoustu emo-momentů, při kterých sledujeme, jak jeden pán s krizí středního věku místo s vlastním dospívajícím synem raději tráví rok dennodenním šmírováním chobotnice na dně moře (kam syna tedy občas vezme). Notně mi dokument připomněl knihu "Mají chobotnice duši?" od Sy Montgomery (https://www.databazeknih.cz/knihy/maji-chobotnice-dusi-423707).

plakát

Sweet Girl (2021) 

Vcelku průměrné akční drama, jehož plot twist, který přišel cca ve 3/4 filmu, byl jasný po první půlhodině. Momoovi a Doře průzkumnici to spolu ladí, škoda, že scénář byl tak transparentní. I když pár detailů (nebudu spoilovat) se povedlo...

plakát

Láska, svatba, zas a znova (2020) 

Příjemná britská komediální jednohubka se spoustou momentů balancujících na hraně, kdy se na jedné straně cítí trapně postavy a na druhé už i vy. Celý film (až na krátké intro) se odehrává během jednoho svatebního dne a ukazuje, jak je většina věcí na světě vlastně jen dílem náhody a že je třeba brát věci i lidi tak, jak jsou...

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Příjemná romantická komedie. Nevím proč, ale Sandler mi něčím připomíná Pacina. Aniston má ve dvaačtyřiceti postavu, kterou by mohly závidět spousty dvacetiletých holek. Čtvrtá hvězdička je za The Police/Sting soundtrack!

plakát

Rango (2011) 

Výtečná grafika, spousta kulturních odkazů a vychytávek, Johnny Depp... To je všechno hezké, ale i tak to je bohužel nuda.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Seriál, který mne provází životem od dětství. Jen doufám, že nikdy neskončí!

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Parádní atmosféru filmu kazí nedobré herecké výkony hlavní čtveřice a celková roztahanost snímku. A ke všemu ty hudebně-hráčské výkony na konci filmu... To snad ne!

plakát

Boat (2007) 

David Lynch natočil sen své manželky - a proč ne? Nevím, co je na tom nepochopitelného...

plakát

Volání Cthulhu (2005) 

Výtečné podání hororové klasiky, zatím nejlepší filmové zpracování Lovecraftova díla. A ta hudba...!

Ovládací panel
6 bodů