Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (28)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Nejlepší komix od Temného rytíře, dospělej a zábavnej film (celkem nečekaně) Vysoké hodnocení je poprávu, děj odsýpá, akce je tak akorat, neokoukaní herci, hlavně x-meni bez Wolverina taky fungujou (i když vlastně Wolverine ve filmu je, ale asi 5sec :) ale co ten film dělá vyjímečným jsou Kevin Bacon jako hlavni záporák a Michael Fassbender jako Erik/Magneto 5 *****

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Některé filmy se tááááhnou jako med. Že dokážu usínat u "romantických komedií" se Sandrou Bulock, to tak nějak chápu, nebaví mě to a nudím se, ale tady? Tohle je značka PIRATI Z KARIBIKU? JD je dobrej, ale pořád stejnej, Jak je možné, že hudební motiv je už počtvrté ve "stejném" filmu a lidi to pořád baštěj? Mě to přišlo hrozně statické, pořád někde někdo stojí něco plácá a mě je uplně fuk co. 5 minut s aquabelama to nezachrání. Tenhle film je dokonalý příklad skutečnosti, zavedené značka = peníze. Je úplně jedno co v tom filmu je, jsou to přece Piráti musí to být dobré jdem na to do kina. PS: Fast Five jako BlockBuster funguje o světelné roky lépe.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Sobotní večer mi přinesl velké překvapení, všechno nasvědčovalo tomu že, FF bude dobrý film. Ale co se na tom plátně odehravá je doslova RACHOT. Budu upřímný první tři díly mě úplně minuly a to včetně prvního (vyjímka jordana Brewster). 4 byla velmi příjemná až na ty digitální závody v tunelech, to byl hroznej průšvih. Pátý díl je akční pecka, jakou jsem dlouho neviděl, má to tempo jako ďas, je tam par vyloženě pitomých míst v dialozích, viz scena Dom/Brian na balkoně, prej vzpomínáš si na tátu, to se mi chtělo blít :) vyloženě to fackuje do očí, pak ještě dvě podobně pitomé scény. Naproti tomu jsou ve FF vtipné sceny :) doručení balíčku na policejní stanici, duo portugalců (možná španělů, nevím:) každý dialog, nákup jedineho auťáku na západní polokouli a další. Akce akce akce, měl bych dat 4**** ale dám 5***** ten film si to naprosto zaslouží. RESPEKT

plakát

Kick-Ass (2010) 

Od Obchodníka se smrtí teprve první koukatelný film, ve kterém se mihne (nechci napsat hraje) N. Cage, Jinak pro mě nejlepší film roku (2010), těsně následovaný Prokletým ostrovem.

plakát

Jurský park 3 (2001) 

Tenhle film je dobrej. Akčních scén habaděj, napínavé taky, akorát dlouhý, zpracování na vynikající úrovni, nenudil jsem se ani vteřinu. Logické díry, ano trochu moc, ale to je jedíný důvod proč nedávám 5 ***** Tenhle film JE dobrej. Takhle nizké hodnocení si Jurská trojka nezaslouží.

plakát

Na lince je vrah (2006) 

Pustil jsem si to utahanej po celém dnu v práci, někdy kolem jedné ráno. Neusnul jsem (např. Grand Torino mě uspalo jak mimino, nechápu co na tom filmu všichni viděj... ), docela příjemně mě mrazilo. Žádné superdílo to není, ale práce s napětím a celková atmosfera filmu je na výbornou :)

plakát

Loupež po italsku (2003) 

Pro mě je to moc fajn film, už první scény jsou kouzelné. Kdybych měl někomu doporučit film na rande byl by to tenhle. Super sympatický team mě osobně byl bližší než Dannyho superhvězdná parta. Dávám plný počet hvězd, čili 100%. Mno a od této loupeže miluju Mini ... tenhle film se v závěru zvrhne na jednu velkou reklamu na Mini Coopery !!!

plakát

Casablanca (1942) 

V roce, nevim, možná 2005, jsem na Casablance byl v kině v rámci filmového klubu. Najednou mi došlo, proč tenhle film lidi tak milujou :) neskutečně "klišoidní" film, ale ooooobrrr klasika :)

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Film jako Poslední mohykán je u mě vyjímka potvrzující pravidlo. Dechberoucí atmosféra.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Než jsem viděl Teorii velkého třesku, byl tento seriál pro mě na míště číslo jedna. Tohle je mistrovské dílo.