Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Rebelka (2012) 

Nádherná pohádka s nádherně zavádějícím trailerem :) Tak nějak si myslím, že tenhle příběh má hodně co říct všem matkám a dcerám, skoro bych to zavedla, jako nějakou povinnou.. ehm.. četbu..? Viďbu? :)

plakát

My Mad Fat Diary (2013) (seriál) 

My Mad Fat Diary mě osobně neskutečným způsobem zasáhlo, a to tak, že by to tak nejspíš bylo, i kdyby příběh postrádal neokoukané ale stejně (a ne-li víc) schopné herce, skvělou hudbu či deníkovou sem-tam animovanou stylizaci. Tahle (zatím) minisérie prostě má něco do sebe a nemusí nutně mířit na obézní část populace, aby zapůsobila - toť můj názor.

plakát

Diktátor (2012) 

Pro mě prozatímní Cohenova špička :)

plakát

Chobits (2002) (seriál) 

Asi zas nemám v oblasti anime tak extenzivní znalosti, i když už jsem zhlédla ledacos, ale k Chobits si prostě nemůžu najít cestu. Zvládla jsem poměrně málo dílů a naprostá většina z nich mě i přes prvky humoru dokázala absolutně psychicky rozložit a zdeptat natolik, že jsem si další díl prostě pustit nechtěla.

plakát

You Instead (2011) 

Nejlepší hudba, nejlepší herci, ach.

plakát

Tajemství Pravdy (2008) (seriál) 

Abych pravdu řekla, musela jsem se po pilotu přemáhat, abych ten další díl rozklikla, štvala mě ta pohádkovost a předvídatelnost a morálnost a ty dialogy? Říkala jsem je zároveň s herci, ne-li dřív. Nicméně o pár dílů později si mě Seeker a hrstka dalších postav (ach ano, Denna) prostě získali, no a po shlédnutí obou sérií mě prostě sakra mrzí, že další už nejsou.. Je to super fantasy oddechovka, směska nějaké té romantiky a akce, o napětí není nouze, a i když člověk tak nějak tuší, že na konci vždycky zvítězí dobro, je za to svým způsobem rád.

plakát

Ladíme! (2012) 

Vlastně je to strašně moc americký, ale já se tak neskutečně bavila! Hana Mae Lee a Rebel Wilson bezkonkurenčně nejvíc nejlepší a ukradly celej film všem "What'sherface" údajně mnohem úspěšnějším herečkám.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Vizuálně moc hezky udělaný film, na mě sice možná až moc "temný", ale co už. Nicméně jsem se nemohla zbavit pocitu, že určitá světlá místečka byla prachsprostě a přinejmenším okatě vykradena z Princezny Mononoke a koukám, že nejsem jediná. Co se dějové linky týče, nemohla jsem nečekat, že nebude předvídatelná, ovšem jsem byla zvědavá na změny zhlediska adaptace. Inu, žádná sláva - byť herci hráli jako o život, myslím, že byl film zbytečně dlouhý a bojové sekvence mě prostě pořád dokolečka nebavily, pánové je ale hádám ocení.. Kolem a kolem mnoho povyku pro (pro mě) ne zas až tak povyku-hodnou věc. Jo a americkým hercům britský přízvuk do pusy prostě nepatří, neoblafl by mě ani jeden. Smutné. A další díl? Proč?!