SeBig
MSN: nemám
Yahoo: nemám
42 bodů
Muž na hraně (2012)
Námět a příběh sice láká ale na mě to bylo dost natažený a mistama i nudný...napínavost mají jen scén když vykradají trezor. Celý film stojí nějaký chlap na římse zatím co jeho bratr se snaží s trezoru ukrást dyamant za jehož "fake" krádež měl hlavní hrdina Sam Worthington sedět. Na Phone Booth to nemá. Průměr.
Žoldák: Legie zkázy (1998)
Kurt Russel ve sci-fi béčku od Paula Andersona. Má to ten nádech a pár dobrých akčních scén. Mě se to libilo a to dost! Žádnou nudu jsem nezaznamenal ;)
Hitman (2007)
No Hitmanovi jako hře to nepadá ani po paty ale pár hodně dobrých akčních scén se tam najde..
Křižovatka smrti 2 (2001)
Pomatuju si jméno záporáka Ricky Tan! A Chrise Tuckera jak se furt ptá kde je nebe na zemi :-D no prostě prdel afroameričan a čínan když je dáte k sobě jako parťáky vznikne tohle :-D
Muži v černém 2 (2002)
Jednička je sice mnohem lepší ale tohle je taky docela na urovni. Will Smith hláškuje i stim malým mluvícím čoklem Tommy se vrací taky.. záporák ušel. Jedna z hodně dobrých sci-fi komedií.
Wild Wild West (1999)
Už si to moc nepamatuji viděl jsem to když jsem byl malý. Ale vim že se mi to docela líbilo někdy to zkouknu a ohodnotím s větším nadhledem.
Vítejte v džungli (2003)
The Rock a Stifler za pokladem :-D Jako Seann zabijí hláškama a The Rock dolaďuje skvělýma bojovýma scénama a akční konec byl suprový!
Divočáci (2007)
Čtyři starci si vyjedou na harlejích a myslí si jak jsou drsný. Parádní road komedie :-D u pár scén jsem se fakt hodně smál a film má libový soundtrack jako AC/DC atd. ;)
Modrý blesk (1999)
Martin Lawrence umí pobavit. Srandovní akční podívana! :)
Hele kámo, kdo tu vaří? (2005)
Bylo mi docela na blití ztoho jak připravily jídlo tomu kdo je nasral :-D Ale jako komedie to ušlo byla to prdel s fajn hláškama jako ,,Nejchytřejší dítě z Daunovim sindromem" + vtipný sprostý rap od Andyho Milonakise taky pobavil.
Kočkopes (TV seriál) (1998)
Furt mám v hlavě tu pisničku! :-D rád jsem se na to podíval když jsem byl malý.
Captain America: První Avenger (2011)
Hodně dobrý akční film! Oblibil jsem si postavu Red skeleton ten byl prostě hustej. Příběh zajímavý a dobře spracovaný! Marvel umí dělat filmy.
Týden bez závazků (2011)
Nehorázná prdel opět Owen Wilson a Jason Sudeikis parádní dvojka.
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)
Tenhle díl byl fascinující velý tréning Luka Skywalkera a Joda na scéně! Ta jungle uplně skvěle provedená bažiny atd.. Začátek válka na ledové planetě taky pecka a ještě když byli u Landeona tohle má prostě všechno!
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho (1983)
Máme tu poslední díl! A napětí máme už hned od začátku aneb jak se zbavit slizouna Jabba Hutta a jak zachránit princeznu a všechny ostatní přichází už vytrénovaný jedi Luke! K Darth Vaderovi přichází Imperátor! A největší boj může začít!
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)
Paráda! Co jineho prostě dodat další skvělá postava kterou jsem si dost oblibil hrabě Dooku! Jako záporák Christopher Lee umí skvěle sehrát zápornou roli. Jinak bitvy a tohle všechno bez chybný! C3p0 a R2D2 opět maji společné zážitky a člověk se pak cití jako by byl s nima vtom filmu! :-)
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)
Začátek všeho!!! Perfektní spracování postup v efektech Lucas si to dobře promyslel s pořadím jak Star Wars natočí. Akce, napětí, sci-fi atmosféra, dobrodružství které provází celým filmem, vtipný Jar Jar a hlavne zrození legendy Anakina Skywalkera!
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)
Plně nabitá třetí epizoda! Tenhle díl je o zrození mocného Dartha Vadera takže je to jakoby KOŘEN série hvězdných válek! Jinak je to užasně spracované jde vidět postup efektů a všeho..je to hodně napínavý! A závěrečný boj Obi-Wan proti Anakinovi nemá chybu!!!
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)
Tak tohle je jedna zmích největších srdcovek Hvězdné války! Lucas si stvořil svůj vlastní svět, svět s laserovími meči, roboty a hlavně rytíři Jedi proti Sithům prostě Lucas má hodně velkou fantazii a za to si ho vážím. Ted k tomuto dílu naprosto užasný C3p0 a R2D2 skvělá dvojka uplně jsem si je oblíbil a dvě mé nejoblíbenější postavy z celé serie, drsný Han Solo co hláškuje hlava nehlava, budoucí rytíř jedi Luke Skywalker to jméno už řekné mnohé a starý rytíř jedi Obivan Kenobi a jejich "nové" dobrodružství! Kdo má rád sci-fi a fantasy tak ten se jistě nudit nebude film je plný užasných efektů na tu dobu že si už v hlavě vytvoříte obraz a pochopíte Lucasovu vizy. Je to jedno z nejlepších sci-fi co jsem kdy viděl.
Ultraviolet (2006)
Celý film je jako počítačová hra. Nesmrtelná Milla zabijí bez problému armádu vojáků svoji hranatou katanou aby zachránila dítě který má být lék proti "upírské" nemoci. Ale jedno mi řekněte.. co je na tom hororovýho?
Galactik Football (TV seriál) (2006)
Mě football nebaví a pohádky o něm už vubec ne..
Team Galaxy (TV seriál) (2005)
Nebylo to zas tak špatný..
Blbouni (1996)
,,Někdo nám ukradl odpadky!" :D
Dům tisíce mrtvol (2003)
Ujetý a nechutný ale je to docela dobrý :-)
Smrtonosná past (1988)
Dvou hodinová akčně napínavá podívana s Willisem který každých pět minut něco zahláškuje ,,jsem jen trn v oku, blbá překážka a hřebik v prdeli" to má Bruce sakra pravdu nedovedu si představit nikoho jinýho kdo by tak perfektně sehrál roli drsnýho Johna McClana který vybíjí parchanty v mrakodrapu. Všechno vybuchuje hodně se střílí a hláškuje tohle je prostě parádní akčnák plus Alan Rickman v záporné roli! Podívejte se jeden z nejlepších akčnáku z osmdesátých let a taky se podívejte jak Bruce Willis alias John McClane tráví vánoce! ,,Now i have a machinegun HO-HO-HO!!!" Prostě pecka! Let it snow, let it snow, let it snow :-)
Za plotem (2006)
Nejkrásnejší pohádka o zvířátkach :))
Špína (2005)
Dobré prostředí, film o hovně.
Tisíc a jedna noc (TV seriál) (2006)
odpad!Nejlepší seriál na světe..
Zlatá mříž (TV pořad) (2000)
odpad!Oh my god! Jak já to nesnášel..
3-2-1 Tučňáci! (TV seriál) (2007)
odpad!Totálni propad pohádek pro děti!