Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Oblíbené seriály (8)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Miluju to. Vždy si najdu chuť dát repete narozdíl od ostatních seriálů a nikdy se mi to neohraje narozdíl od ostatních sitcomů. Nejlepší seriál.

Naruto

Naruto (2002)

Neznám lepší anime. Top.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Earl mně nikdy nějak nelákal. Když to dávali v TV řikal jsem si že to bude kravina ale nalákal mě na to kámoš jednim dílem a pak to jelo samo od sebe. Rozjel jsem to od prvního dílu a jel jsem nonstop a nemohl jsem od toho spustit oči. Příběh Earla Hickeyho a jeho přátel který se snaží napravit chyby co napáchal vás oslní a bavit vás budou celých dvacet minut. Paradní seriál který jsem omrkl už víc jak třikrát. Rád to omrku zase někdy. Seriál má i skvělý soundtrack, hromada známých songů a songů který jsem si oblíbil ztoho seriálu. Earl je týpek.

Špionky

Špionky (2001)

Nespočet nahraných kazet z Jetix. Neuvěřitelné vzpomínky, nostalgie a skvělý soundtrack! Výborný seriál! :)

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Miluju tu pohádku celým svým srdcem. Moje dětství... a nejlepší na tom je, že i když si to pustím i teď furt mě to baví, furt mě to dokáže rozesmát. Nejlepší dvojka Tom a Jerry.

Putování s dinosaury

Putování s dinosaury (1999)

Dinosaury jsem miloval. Ten meteorit čipibafalo nebo jak se jmenoval byl pěknej zmrd.

Power Rangers Mystic Force

Power Rangers Mystic Force (2006)

Po patnácti letech jsem si dal repete této sérky a musím říct, že to furt miluju. Naprostá bomba, sympatický strážci, skvělý záporáci, parádní a zábavnej příběh. Kolik chcete akce? Tvůrci: ano.