Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (246)

plakát

Kenpú denki Berserk (1997) (seriál) 

Konečně jsem tohle anime viděl celý. Má to samozřejmě hluchý místa a spoustu statickejch frejmů, ale nakonec to předčilo mý očekávání. Ten závěr je prostě kulervoucí. Druhá řada, která vznikla po 20 letech, bude mít jen těžko takovouhle kvalitu...

plakát

Fargo - Season 1 (2014) (série) 

Musel jsem vidět dvakrát, jinak to nešlo... Takhle kvalitních seriálů najdete jen hrstku. Ó to větší jsou to ale pecky.

plakát

Absťák (2021) (seriál) 

A to jsem měl strach, že to bude nuda... Naprosto luxusní práce.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

CGI samozřejmě špička, ale jinak těžkej opruz. Je tam skryto zhruba 30 minut reálného filmu, zbytek je jízda na zvířátkách. Objektivně to má tak na 50 % a to jen díky technický stránce.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Tak tohle byla velká kuřba a upřímně je dost těžký hledat nějaký nedostatky. Je v tom po celou dobu obrovská naléhavost, kterou výtečně doplňuje tísnivej soundtrack. Možná škoda, že to nebylo celý v ruštině, ale i tak si člověk strašně pošmákne. Po těžkým faux pas s finále GoT se HBO opět hlásí o místo na seriálovým výsluní.

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Až na pár nudnějších, ale ne nudných dílů, kterým se žádný seriál nevyhne, je to hodně koukatelné. Skvělá atmosféra, výborní herci a dobové detaily, o soundtracku nemluvě. Tady si dal někdo záležet.

plakát

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) (seriál) 

Herecká i režijní laskomina. Dílů mohlo být klidně i jen 5, ale i tak to stojí za podívanou. Moc příjemný překvapení i od Stillera!

plakát

Upgrade (2018) 

Jednoduchý, zábavný, skvěle odsejpající a lepší než poslední Blade Runner.

plakát

Vyvolený (2000) 

Výjimečný film nejen v portfoliu M. N. S., ale i mezi všemi ostatními. Můžu s radostí vidět jednou ročně a pořád mě baví. Skvělý v detailech i celku. Civilní a přesto komiksovější než všechny marvely dohromady.