Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (193)

plakát

Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí (2024) 

Tak za mě slátanina k ničemu. Diváky si tento dokument najde neb bulvárních pojídačů čehokoliv je dost. Dost lidí si popláče, jen nevím kolik jich bude nad ztraceným časem.

plakát

Na vlnách Jadranu (2023) (seriál) odpad!

Tak jestli byla pohádka o Slapech tragédie, tak Jadran už je totální sračka. Pokud to bylo tak, že  si natáčecí kumpačka chtěla oddychnout u moře a našla blba co jim to zaplatí, pak budiž. Ohledně scénáře, herců a dialogů se nemá cenu ani zmiňovat.

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) 

Scénář hrůza, zvuk to samý. Proč si hodně herců myslí, že když budou šeptat, chroptět a vyluzovat podivný zvuky místo artikulace, tak že to jejich hereckou úroveň pozvedne na tu nejvyšší úroveň, fakt nechápu. Obsazení herců pro jednotlivé role se viditelně přidělují podle schématu kámoš nekámoš. Celkově tedy bída.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Nuda, prázdnota, děj běs a herecké výkony jako vše předešlé. Měl jsem problém to dokoukat.

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) odpad!

Trapnost nad trapnost. Scénář hrozný. Zach by se měl naučit trochu artikulovat. To jeho tiché šišlání bylo v rozporu s ostatními herci a jako herecké umění bych to neviděl. Konec byl tak předvídatelný, že byl nudný až hrůza. Hodně nepovedená celá série.

plakát

Duch - Krysa (2022) (epizoda) 

Dávám čtyři a doufám, že nenaseru mnoho pseudo intelektuálních expertů, co se zapomněli bavit. Ne vše v životě musí mít hlubokou myšlenku.

plakát

Špunti na cestě - Poslední prázdniny (2022) (epizoda) 

Ach jo, zase se to hemží odpadem, protože ten hraje blba a ten co by měl hrát blba ho zase nehraje. Sledujeme a kritizujeme výkony herců. Srovnáváme se špuntama na vodě apod. No je to správný, každý podle svého. Nicméně pro mě je u TV seriálu podstatný jestli mě pobavil a mě tedy jo. Nemusel jsem moc přemýšlet, nemusel jsem bedlivých okem sledovat jestli tento dialog sedí nebo je zahrán správně podle mého vkusu. V pátek večer jsem se jen nechal bavit. ( teda ne že by to byla pecka )

plakát

Dvojka na zabití - Paní Columbová (2021) (epizoda) 

Tak za mě celkem v pohodě. Pokud v tom někdo hledá kriminálku, má smůlu a bude se zabývat odpafem. Zrovna tak to platí pro doufejme jen puritánsky smýšlející, ti se nezasmějí, protože najdou hodně dnes nevhodného obsahu . Kdo se nad tím vším povznese, tak se docela pobavi i když by to mohlo být o dost lepší.

plakát

Hvězdy nad hlavou - Rozhodnutí (2021) (epizoda) odpad!

Prima válí. Opravdu. Za dva dny dvě sračky. Nuda o veterinářce, která jezdí po vesnici konat dobro. K tomu   rádoby lechtivé vtípky hodné pubertálnímu věku jen dokresluje zoufalost scénáře.

plakát

1. MISE - Hof a Hof (2021) (epizoda) odpad!

Lenko Hornová, tak to se fakt povedlo. Vybrat z mnoha seriálů úplně to nejhorší a poskládat to do podivného sledu událostí, na to musí být talent. Na druhou stranu vidět každé 3 minuty jiný seriál, taky dobrý.