Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (208)

plakát

Indián (2022) 

Scénáristický průser. Ve všem ostatním podprůměr. Tedy zpátky na strom a naučit se hlavně psát! Pak by se divák nemusel stydět za štáb a hlavně herce, kteří se tohoto plochého, nebojím se říci, i trapně vykradeného divadla zúčastnili, a to díky velké neschopnosti režie.

plakát

Národ sobě 2.0 (2020) (TV film) odpad!

Nemělo by se to jmenovat spíše "Rouška sobě 2.0"? Víc se zde vlastně neřešilo... 52min a to ještě dost povrchně! Stejně tak jako ve většině mediích, která btw hlavně můžou tímto za šíření paniky mezi lidmi. Zkrátka... tento "dokument" z vás pořádně vyždímá emoce, k čemuž ještě více dopomáhá příšerně podbízivá, "dojicí" hudba (vážně nízký záměr). Takže místo pocty lidem, kteří opravdu dělají smysluplnou práci (osobně si jich vážím neskonale), tu máme špatně sestříhaný materiál, který již teď (v čase po tzv. 2.hé vlně a s vidinou nástupu 3.tí vlny ká-viru) nemá vůbec žádnou výpovědní hodnotu.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) odpad!

Tohle předčilo i Modelky s.r.o. od jiného Tomáše (M.). Avšak... masivní stíračka Tomáše Magnuska, která se zde (a nejen zde) odehrává, je jen trapným dokladem toho, že divák zkou(s/k)ne i daleko větší h.vno a ještě přemýšlí, jestli tomuto Tomášovi (S.) svým nízkým hodnocením neublížil. Kdepak... to mně problém nedělá. Bylo mi sice líto Jardy Plesla, ale je dospělý a snad věděl do čeho jde. Tohle není "odpad", tohle je "metashit". P.S.: Jo von to byl humor, pane Svobodo, jo?:D

plakát

Komorní divadlo Plzeň (2019) (amatérský film) 

Dokumentární film o Komorním divadle v Plzni se snaží zachytit poslední okamžiky před jeho úplným uzavřením v roce 2014. Jde o amatérský dokumentární snímek, natočený v roce 2014, ale sestříhaný v roce 2019 (tedy rok výroby 2019), v ČR. Režisér: Vojtěch Kadlec Herci: Andrea Černá, Bronislav Kotiš, Antonín Procházka, a další. https://www.youtube.com/watch?v=UXwuNQ1I1uk

plakát

Climax (2018) 

Jsou to tak trochu "Idioti" po francouzsku, byť na LSD a neúmyslní k tomu (viz: Idioti, 1998, L. von Trier). Křepčí a tančí. Animální fluidum poletuje všude. Svět je vzůhu nohama. Ale jednou za čas je to i dobře.

plakát

Zkáza Dejvického divadla (2019) (seriál) 

Mystifikace je to opravdu zdařilá, ale v jiném smyslu. Nejde o žádné dada:D. To, co seriál popisoval, se zdá jako pravda. Zkrátka za peníze z tohoto díla se zaplatí další provoz divadla. Jak jednoduché. Lepší než hologramy, ne?:) Btw-smekám před odvahou a humorem uživatele Hammonda. Humor á la Dejvické divadlo. Navíc nejvtipnější moment, který jsem zažil okolo celého seriálu. Díky Hammonde.

plakát

Leaving Neverland (2019) 

Stejně tak jako Michael Jackson údajně zneužíval malé chlapce, zneužili autoři tohoto filmu diváky z hlediska času i emocí. Velice manipulativní podání možné pravdy. Spíše než dokumentární formu, připomínal tento film docela precizně zvládnutý hraný film. Výpověď zneužitých chlapců-mužů byla až přepečlivě nastříhána a emocionálně na/pře-dávkována dle vlastních potřeb autorů. To se odrazilo i na její věrohodnosti. Možná... celkově... by bylo lepší nehodnotit film, ale zamyslet se nad problémem. Ze všech stran...

plakát

Tiché místo (2018) 

Vážně to vystihl POMO. Je to naprostá disharmonie mezi poctivě odvedenými natáčecími postupy a nic neříkajícím obsahem filmu. Prázdná lahev, kvalitně zpracovaná, s dobrou etiketou. Ale je prázdná. ... Jo a pochopil jsem to správně, že tohle je prequel k After Earth (2013) ... aneb takhle to začalo:D? To byl vtip.