Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Poslední recenze (128)

plakát

Poslední noc v Soho (2021) 

Tak hrozně moc podělat tak vysoce nadějný film se jen tak nevidí. Hrozně sympatická hlavní hrdinka, fakt úžasný feel a atmosféra 60. let, slibně se rozjíždějící dějové linky. Začátek jsem miloval. Pak to ale vyprchá a je z toho nic. Z nadějných linek je rázem prd a nikam prostě nevedou. Včetně těch všech "nápověd" které vás někam měly směřovat. Z hrdinky se stane rázem absolutní tupec. Možná kdyby ti režiséři zpátky věnovali pozornost ději místo toho přinést nám zase nějaké to krásné BLM/Metoo poselství, nemusel bych pak se znechucením vypínat slibně se rozjetý film. Jo není nad to dát tam postavu jejíž jediná charakteristika je barva pleti a nic víc. A krásné šaty z 60. let totálně zprznit a navlíknout na nějaké bezpohlavní nevímco.  Místo toho mohl být nějaký skutečně překvapivý plot twist třeba že jo, ale to ne to bych chtěl moc. V jistém ohledu mi to také připomnělo Lost. Rozjedeš kupa zajímavých linek....a pak to jen necháš vyhnít a zapomeneš na to. Proč? A přitom kdyby se ten koncept s tím "sněním" pořádně rozvinul, mohl z toho být naprosto boží a originální film s výbornou hudbou, barvami a atmosférou. Bohužel není! Je to jen ta líbivá omáčka, ale duše tomu chybí.

plakát

Mars (2016) (seriál) 

Byl jsem připraven dát hvězd o něco víc, ale pak mě ten seriál začal pěkně štvát tím neustálým tlačením progresivních hoven. Místo toho abych se dozvěděl jakým způsobem řeší různé věci jako vodu, jídlo, radiaci a hlavně Marsovský prach, který je mimochodem tvořen docela ostrými neobroušenými kamínky, sledoval jsem jak průmysl špatný, musíme být eko! A k tomu se pak ty postavy začaly chovat jak totální idioti, něco jako The Walking Dead. A vážně někdo hodlá stavět dómy na Marsu ve stylu že budu moc otevřít hned dveře ven aniž by za tím byla ještě přechodová komora? Jako co to kurva je, kterej kretén by to takhle navrhnul? A tyvole oni letí na Mars a ani jeden z nich neví o tom že tam jsou občas gigantické prašné bouře? Co to kurva? Na to je nikdo nepřipravoval? Děláte si prdel? A proklady dokumentem moc zajímavé nebyly, než někdy řešit ekologii v Arktidě určitě by bylo zajímavější např. dozvědět se jak by někdo hypoteticky navrhoval el. vedení, potrubí a všeobecně infrastrukturu na Mars tak aby to fungovalo.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) odpad!

Hroznej odpad kterej nemá se Star Trek nic společného. Trekkie nejsem, ale tohle zahazuje vše dobré z minulosti a místo toho nasazuje progresivní agendu ve velkém, nesmylně natahované scény, díly bez zajímavé pointy. Stručně řečeno je to další z řádky nejnovějších hollywoodských produkcí, tedy vyleštěný na povrchu ale uvnitř naprosto prázdné béčkové scifi s naprosto nezajímavými nudnými postavami.

Poslední hodnocení (406)

Nadaný žák (1998)

20.04.2022

O statečném kováři (1983)

20.04.2022

Kovy (2014) (pořad)

odpad! 20.04.2022

Kovy řeší dějiny (2020) (TV film)

odpad! 20.04.2022

Anne Boleyn (2021) (seriál)

odpad! 20.04.2022

Black Panther (2018)

20.04.2022

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

20.04.2022

Thor (2011)

20.04.2022

Captain America: Občanská válka (2016)

20.04.2022

Reklama