Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (56)

plakát

Megamysl (2010) 

Nechápu zdejší pozitivní hodnocení. Velice trapný film, který zcela nevyužil potenciál. Trapný humor, který se marně snaží navázat na "superhrdinské klišé". Dabing, velice otřesný. Spíše než pro dospělé, tak pro děti. Na Shreka to nemá ani náhodou. Škoda peněz...

plakát

Iron Man 2 (2010) 

O dost horší než minule, jediný klad shledávám v záporákovi a pár bitkám, jinak film byl docela rozvláčněný a dvě hodiny mi teda přijdou dost zbytečné.

plakát

Legend of Neil, The (2008) (seriál) 

Nutno vidět celé, časem si to zamilujete! :D Naprostá šílenost.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) odpad!

Příběh o hloupé, nevyrovnané a sobecké ženě, která si nechá kecat do života od dědečka z Bali od začátku až do konce. Promarněný potenciál a bohužel Julia Roberts už stárne a půjde to s ní asi jen z kopce...

plakát

Serenity (2005) 

Velké zklamání, seriál se vyznačoval určitou lehkostí, pohodou. Tohle je pouze akční směs, která naprosto promrhala potenciál seriálu, a vydala se zcela jiným směrem. Postavy, zanikají jsou hlušší, humor téměř zaniká. Z desperáda se stane hrdina i když v seriálu, by pro to neměl jediný důvod. Jednoduše já osobně, doufám, že jednou někdo natočí opravdu pořádný film nebo seriál, který by dostal důstojnosti vesmíru Firefly. Tohle je brak.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Čekal jsem, že to bude mnohem horší, ale na konci jsem byl mile překvapen povedeným béčkem. Sice jsem čekal, že to bude ještě akčnější a byl jsem trochu zklamaný, že se film nedrží herní příběhu, ale ve výsledku je to asi dobře. Kliše v tomhle filmu jsou, ale co naplat.... Co se týče Jaka Gyllenhaala tak, působil poměrně mile, ale moc nehrál, pokud bude pokračování doufám, že se zaměří více na psychologii "Prince" a ne jen na hezké úsměvy a hrdinské pózy.:)

plakát

Jazzman (2009) 

Velice nudný a nemastný film. Jediné co stojí za povšimnutí je skvělá hudba...Tolik hluchých míst jsem snad ještě neviděl.

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Z toho všeho odpadu co se valí z české produkce, je tohle naprostá paráda. Perfektní provedení, skvělý příběh bez hluchých míst citlivé propojení dvou světů a naprosto dokonalý závěr. A při tom všem se film nestáčí do zbytečné hrubosti, ale je skvělé jemný. Nemá cenu to obkecávat, jednoduše tenhle film ve mně něco zanechal a to se mi stává jen opravdu málokdy. Pro mně jednoznačně nejlepší český film, který má ducha... a vlastně i zatraceně hodně bohů :))

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Skvěle jsem si odpočinul. Pohádka, ve které je všechno co jste už kdy viděli, ale je to dobře namícháno a to se počítá.