Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (58)

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Film s velmi zajímavý nápad, který byl řemeslně dobře zvládnut. Obrovský problém pro mě však byl výkon Anne Hathaway. I když jsem se velmi snažil se do její role vcítit a uvěřit ji, tak mi to prostě nešlo. Podle mého nezvládla roli nově nastupujícího sexymbolu, ani herečky vážnějších partů. To Charliez Theron v Listopadové romanci, která byla podobně laděná, mi přišla přesvědčivější. Jinak bych rád poukázal na výborný výkon mých oblíbenců Jakea Gyllenhaala a Hanka Azarii.

plakát

36 hodin do smrti (1999) (TV film) 

Neskutečně špatná kamera, neskutečně špatná hudba, 90% dialogů NESKUTEČNĚ špatných. Williams jako macho majitel pivovaru, který sejme každého gangstera na jednu ránu a dokáže bez problémů uběhnout ultramaraton hodně brzy po prodělaném infarktu. Ten nápad samotný nebyl až tak špatný, až na překombinovaný konec, kdy domácí uživatelé dokázali pomocí Notebooku raz-dva-tři přesunout peníze z účtu jednoho gangstera na účet jiného. To mě naprosto rozbilo...

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Nejvtipnější věc za hooooodně dloho dobu!!!

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Téma mi v danou chvíli neskutečně sedlo, proto tak vysoké hodnocení. Mimo to, že film samotný má své kvality, tak i obsazeni mě velmi bavilo. Rád jsem viděl Galifianakise v netroglodytní roli. A pozor, ten člověk to umí. Emma Roberts byla naprosto okouzlující, a tak si na ni od nynějška dám pozor. Pro mě je tento film velmi vysoko, co se týče žánru nezávislých dramedy kousků. Kvůli náladě, atmosféře, výkonům...guilty pleasure :)

plakát

Právě Peck (2009) 

Herecké výkony nebyly žádná sláva, hlavní herci nebyli nijak sympatičtí, děj byl častokrát hodně přetažená za vlasy. Ja se však při sledování cítil dobře, co se týče pocitů, tak jsem byl správně naladění a hravě se do děje dokázal vžít. Bylo tam cosi lidského. Proto tak vysoké hodnoceni...sám tomu dost dobře nerozumím.

plakát

Evoluce (2001) 

jedna z klasik. Originální a velice konzistentně vtipná komedie.

plakát

127 hodin (2010) 

technicky dokonalé dílo D. Boyla. Právě režisérova mistrnost dokázala z velmi strohého scénáře vytěžit naprosté maximum. Můj velký oblíbenec J. Franco předvádí famózní výkon. Já mu věřil každé jeho slovo, grimasu. Jsem nadšený. Byl bych šťastný kdyby si Franco za svůj výkon vysloužil onoho nejcennějšího Oscara (což se, bohužel, asi nestane) a nebo alespoň nominaci na něj. U Boyla platí to samé. Ale ten to bude mít snad ještě těžší v záplavě děl prvotřídních režisérů.

plakát

Noci v Rodanthe (2008) 

Nějak výrazně mě to nezaujalo, ale ani neurazilo. RIchard Gere točit takové filmy prostě umí a společně s Diane Lane vytvořili milý pár. Oceňuji účast svého oblíbence J. Franca :)

plakát

Doktor pro zvláštní případy (2010) (TV film) 

Já se kupodivu bavil. Moc jsem od toho nečekal, takže jsem to v klidu zkouknul. Vydra mě pobavil.

plakát

Zábavný park (2009) 

V životě každého z nás se za určitých podmínek v určitý čas objeví člověk, ke kterému téměř ihned vzplanou naše city. Tento příběh je velmi realistický, ryzí, živý. Výborně popisuje počátek vztahu od prvotního oťukávání, až po spalující touhu. První vzájemná výměna pohledů, první úsměv, polibek.... Jesse Eisenberg opět exceloval a společně z Kristen Stewart tvořili velmi uvěřitelný pár. Ryan Reynolds byl v roli tajemného svůdníka dokonalý. Nebyl žádná velká svině, takže i když prováděl špatnou věc, tak mi zůstal sympatický. Bill Hader byl naprosto démonický. Celkově jsem velice nadšený tímto příběhem. Možná to bylo tím v jakém rozpoložení jsem se nacházel při sledování, ale je mi to fuk. Prostě 5*