Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Planeta opic

Planeta opic (1968)

už od mala jsem tímhle snímkem neskutečně fascinovanej.skvělej námět dokázal tvůrce zpracovat dokonale. Deprimující atmosféra, ůžasná hudba a dovolím si naprosto klidně říct,že masky jsou mnohem lepší než v o 33 let novějším zpracování Tima Burtona, který se ostatně s touto legendou nemůže ani v nejmenším srovnávat!

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Ještě o stupínek víš než pancharti. Od prvního záběru kamery uchvatné. Tarantino totiž umí jednu zásadní věc oproti jiným režisérům. To jak pracuje s hercema. Jak vykopává staré zašlé hvězdy a těm stálým okoukaným dává naopak příležitost zazářit v uplně jiném světle. Nevím proč všichni pořád srovnávají s pulp fiction. Myslím,že Tarantino od té doby velice vyspěl a každý záběr si dokáže vychutnat. Navíc nenudí a i když je jeho rukopis velice čitelný, pokaždý přinese něco nového. Klobouk dolů před Leonardem a jeho sólíčkem v jídelně...to by si Oscara zasloužilo. Jediné co mi na filmu vadilo byl paradoxně sám Tarantino..Ten ušatej tlouštík z videopůjčovny by opravdu před kameru lézt neměl a držet se opravdu jen toho co mu de nejlíp. Už teď se nemůžu dočkat jeho další onanie ;)

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Nebe je modrý, voda je mokrá a Tony Scott má tajemství...Jak to sakra udělal,že každá věta jeho postav je jedna velká hláška a Bruce Willis je v tomhle snímku neskutečnej frajer!Film uteče tak rychle,že si ho člověk po prvnim shlédnutí pustí hned ještě jednou a pak pro jistotu ještě projede ty nejlepší scény a zapíše si pár hlášek, který zkusí hned zítra použít na nákyho troubu v práci, protože chce byt stejně drsnej...jako strejda Willis!

Survive Style 5+

Survive Style 5+ (2004)

tohle přece nikdo nemůže myslet vážně?Celý film jsem zkoukl s otevřenou pusou a ještě teď se mi těžko zavírá při vzpomínce na některou z postav tohodle neskutečně originálního filmu.Ti Japonci jsou vážně blázni,ale originalitě se přece meze nekladou a tohle je velice příjemné pokoukání v době kdy už se točí jen předělávky starejch předělávek originálů natočenejch podle knižní předlohy na motivy nějakého remaku filmu podle skutečné události..

Bratři z donucení

Bratři z donucení (2008)

čekal jsem pořádnou hovadinu a nakonec jsem dostal jednu z nejlepších komedií co jsem viděl. Některé scény jsou prostě nezapomenutelné a věřím,že Ferrell a Reilly se pro tyhle role narodily. Ty dva nemám zrovna v lásce,ale tady si u mně udělali velký plus.Za bitku s dětma na hřišti by si zasloužili víc ocenění než všichni Jet-liové a Van-damové dohromady, videoklip "lodě a šlapky" by určitě bodoval ve všech světových hitparádách a závěrečná píseň mně dokázala dojmout víc než smyčcové kvarteto při potápění Titaniku! "Zůstaň svůj Pony boji"

Fakulta

Fakulta (1998)

hodně béčková věc, ale určitě nejlepší béčko co znám. Rodriguez si tímto teenegerovským sci-fi horůrkem hodně dobře odstartoval.Skvěle obsazený a velice jednoduchý, což nevím jestli je zrovna kompliment v pravým slova smyslu ale každopádně se na to velice dobře kouká a už od mládí je to pro mě jeden z nejlepších hororů, který jsem měl možnost vidět. A nová verze songu "Another Brick In The Wall" je dokonalá. Bejt mladší, řekl bych,že to je "fakt cool nářez"

Grindhouse: Auto zabiják

Grindhouse: Auto zabiják (2007)

Tarantino mi zase pořádně nakopal zadek..Každý asi nebude moct docenit kvalitu tohodle snímku,ono půlhodina babskýho tlachání na jednu půlminutovou akční scénu asi není to co chtějí masy lidí vidět, ale pokud je divák všímaví tak si tenhle film naprosto užije jako já. Je to jedna velká "cool" věc a každá vteřina filmu je do posledního detailu propracovaná. At' si říká každej co chce..Tarantino umí dělat zábavu! Výborná muzika, krásný holky, skvělý auta a tolik různých odkazu na jiné snímky...co víc si může divák přát. A to finále...když jsem to viděl poprvé, vážně sem byl hódně vytočenej..tohle nemůže přece myslet vážně,..ale jak říkám Tarantino mi zase jednou parádně nakopal zadek!