Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Zamilovana behem prvnich 5 minut. Tenhle serial si rozhodne nenecham ujit! UPDATE po 8.dílu: bohužel se nemůžu čím dál častěji zbavit dojmu, že tohle už jsem přece viděla v několika různě obměněných variantách... Okouzlení tak nějak vyprchalo a obávám se, že zpátky na 5 hvězd už se to u mě nedostane. Možná ani nebudu dokoukávat sérii... Prostě nic, co tu už nebylo.

plakát

Elysium (2013) 

Nemůžu si pomoct, ale zhruba po první půlhodině mě ten film začal hrozně rozčilovat a otazníky narůstaly geometrickou řadou. Třeba jsem až do konce filmu nepochopila, proč měl na sobě Metík tu ocelovou konstrukci, smartphone zabudovaný do týla a proč si to samý pořídil záporák (mimochodem výborně zahráno) během 3 minut v konečné sekvenci? Hvězda za to, že Mata na konci neoživili a že mu Frey v loučící scéně neřekla, že ta holčička je jeho.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Hele, děcka, mně se to nakonec docela líbilo, byla to prostě zábava v modu BRAIN OFF. Nečekala jsem od toho žádné poselství do života, šla jsem se pobavit a tenhle film účel splnil - i když i mě překvapilo, že ho má na svědomí právě Giuillermo. Bohužel jsem zjistila, že mi selhává rozlišovací schopnost u blonďatých Lenů, takže jsem většinou netušila, který je který. Nakonec jsem si všimla, že hlavní Ken je trochu podobný Heathu Ledgerovi a to se taky počítá, nostalgicky jsem si poplakala. Hudba teda ale byla naprosto příšerná, za to by měl někdo pykat. 1+ za roztomilý fosforeskující jazyk mazlíka, který si šel pro doktora do podzemního úkrytu.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Na tohle se dá napsat jen následující - ochbožetenchlapjeprostěksežráníaještěktomuumíhrát!!

plakát

Tísňová linka (2013) 

Film byl skvělý - až na ten hrozný konec. Jakoby poslední půlhodinu někdo při psaní scénaře usoudil, že ani minimální logiky netřeba.

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

Tenhle film jsem vůbec nepochopila...... Úděsně pomalé tempo, občas nelogické scény, hlavní hrdinové se chovají chvílemi zcela nepochopitelně. Al Pacinova postava mi v první půlce filmu vyloženě vadila. Tento filmový počin mě prostě úplně minul a kdybych ho neviděla, ronit slzy nebudu.

plakát

Příběh hacktivistů (2012) 

Až po zhlédnutí tohoto dokumentu jsem si uvědomila, že Anonymous nejsou jen banda pošahanejch geeků, mastících Counter Strike 24/7. Doporučuji všem!

plakát

Terapie láskou (2012) 

Když tu čtu ta hodnocení, mám pocit, že jsem asi byla na úplně jiném filmu. Vždyť to bylo děsný! Neustále tam někdo na někoho řval, celý mi to přišlo jak blbě složený puzzle. V tom filmu jsem nevěřila jedný jediný minutě. Nejzbytečnější 2 hodiny v mým životě (hned po čekání na elektronický podpis na pobočce České pošty).

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Děj: odpad Obsazení: fantazie Hlášky: bránici ohrožující stavy Už u úvodní vyklízečky jsem věděla, že jednička tomuhle nebude sahat ani po kotníky. A měla jsem pravdu. Konečně někdo přišel na to, jak se tenhle typ filmu musí dělat a povedlo se mu to! Tohle je akčňák, kde se půlku filmu prochechtáte a vůbec vám nebudou vadit bezedné zásobníky ani nelogické záběry. BOMBA!

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) 

Ukažte mi lepšího showmana než je Vlastík Plamínek, žabaři!