iwigirl
MSN: neznáme
Yahoo: nemáme
42 bodů
Válka Bohů (2011)
Děj - mizerný. Dialogy - hrůza. Vizuální stránka - to by šlo. Nenadchne, neurazí, prostě jen vyšumí........
Hranaři (2011)
Ten námět zas tak úplně blbej není.... Jen sem holt po 10 minutách přestala chca nechca vnímat, kdo je kdo, kdo s kým a za kolik a kdo je ten hodnej a kdo zlej. Rozuzluje se to po zhruba hodině, kdy už je jasný, že v tom lítaj 2 hodní kluci a jejich rodiny. Product placement se jim poměrně zdařil, jen ten Saša v hlavní roli mě tentokrát neuvěřitelně sr...... Pro mě zbytečný film, který by mohl fungovat...... Kdyby ho někdo udělal úúúúplně jinak.
Tři mušketýři (2011)
Ten film by mohl fungovat - jako rozstříhaný na pětiminutovky a pověšený na youtube. Jinak to je ale hrozná slátanina, ukteré se člověk nesměje proto, že by to bylo vtipné, ale protože to je výsměch divákovi. Mila si střihla pár scén z Resident Evilu, postavu krále hrál kastrát, který byl k neuvěření podobný Meně Suvari a hlavního hrdinu hrál asi 15letý smrad, který jako by z oka vypadl Amandě Bynes. Překvapivě nebudu plivat na dabing, protože ten tohle panoptikum jen doladil do jeho finální hrůzné podoby. 2 hvězdy - 1 za skvělý výběr dvojníků známých hereček a druhá za Matthewa MacFadyena.
Drive (2011)
Začátek velmi slibný, bohužel druhá polovina se proměnila v cosi, co mi připomínalo mix KIll BIlla a Hostelu. Za každých 10 litrů krve hvězda dolů, takže to máme celkově....2? Ok, tak 3, ať nejsem za losera. 2.12. zhlédnuto znovu - přidávám 1 hvězdu, ten soundtrack je fakt pecka!
X-Men: První třída (2011)
Skvělá vizuální žranice! Původně jsem to viděla na 8/10, ale za Wolverina nelze než dát plný počet :-)
Na doraz (2010)
Vtipné scénky nefungují, vážné scénky nudí, tak co na tom filmu hodnotit? Snad jen toho Downeyho - za 2 hvězdy. Jak mám Pařbu ve Vegas ráda a pravidelně se k ní vracím, tak tenhle film si znovu určitě nepustím.
Další rok (2010)
Tenhle film je prostě příjemný. Po dlouhé době žádný pokus o drama a šokující závěry a přesto to funguje. Bravo!
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)
Nuda, nuda, nic než nuda. Ale co byste čekali od díla, jehož předlohou je slabě napsaná kniha?
Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)
Film jako takový super, ale ten herec je hrozný nekňuba a pořád nevěřím žádné jeho filmové partnerce, že by s ním mohla chtít hodit - vždyť ten kluk vypadá na 12!
Mechanický pomeranč (1971)
17.10.2010 zhlédnuto po 6x - geniální počin!
Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010)
Nuda, nuda, nuda. Jaký ten film měl vůbec děj, proboha? Přes 2 hodiny rozcancaný film, který mě v druhé polovině vyloženě nudil a když už jsem si začala říkat, že teď začíná ta pravá akce (rozuměj: začali ničit nepřátele), tak akce zase rychle skončila a vrátili jsme se zpět k řešení rošády zlý taťka-smutná dcera. Tenhle film byl pro mě obrovským zklamáním.
Karate Kid (2010)
Příběh - ten znáte už po prvních 5 minutách filmu. Ale mě tam ten kluk prostě bavil, takže za 3.
Čápi s mákem (TV pořad) (2010)
odpad!Pane bože, to byla žumpa.... A to jsem viděla na doporučení jen ten poslední díl - doteď z toho mám hořký pocit v ústech.
Mad Men (TV seriál) (2007)
Objevila jsem stroj času. Každý týden na jednu hodinu pro mě přestává existovat okolní svět a ja mizím do 70. let 20.století. Mohou za to úžasně propracované a uvěřitelné charaktery, vymakané interiéry a perfektní zasazení do politické a společenské situace tehdejších let. Není mi jasné, jaktože na tento seriál kouká tak málo lidí, strčí do kapsy spoustu mnohem profláklejších dílek! PS: kdo z přítomných pánů používá brilantinu na vlasy? :)
Pan Nikdo (2009)
Pěkná hudba, pěkné scény, ale já jsem ten film prostě nepochopila....
Díra (1959)
Vynikající ukázka toho, že napínavý útěk z věznice lze natočit i bez supervymakaných pomůcek, moderních vymožeností a nervyrásající hudby. Shlédnuto na ČT2 26.8.2010
Na tuhle nemám (2010)
Naivní jednoduchoučká komedie obsahující spoustu stupidních scén typu "zastavení startujícího letadla, protože on je vevnitř (s nesprávnou holkou), ona venku a uvědomili si, že se hrozně moc milují". Hlavní hrdina je takové ucho, že ani v nejdivočejších snech nejsem ochotna uvěřit tomu, že by s ním chodila taková kost.
Ďáblova dílna (2007)
Patříte k zastáncům názoru, že MASH 4077 je znevážení války ve Vietnamu a Černí baroni plivancem pro PTP? Tak tenhle film rozhodně vynechte. Pokud jste nečetli knihu od A. Burgera, bude se vám možná film líbit, vlastně je to pohodový film (až na pár zastřelených Židů, ale ti tam jsou jen tak mimochodem, aby to nebyla moc velká idylka). Pokud jste knihu četli, filmu se vyhněte - jinak si budete (stejně jako já) po 10 minutách s nevěřícným kroucením hlavy říkat, co to sakra je?!? Kam se ztratila hrůza a strach, se kterým padělatelé po celou dobu pobytu v koncentračním táboře pracovali? Pingpongový stůl za odměnu za dobře zfalšovanou libru? Židé zde dostávali dopisy? Volné víkendy? Výlet do Sturmbannführerova domu se sklenkou koňaku, spojený s představením rodiny? Větší kravinu jsem snad ještě neviděla.
Černá kočka, bílý kocour (1998)
První půlhodninu jsem si říkala, že ten film asi vypnu..... Pak jsem se zvolna začínala orientovat a vžívat do mentality a děje a pomalu (rychle) téhle zběsilé, temperamentní bláznivé komedii přicházet na chuť. Splečně s neuvěřitelně chytlavou hudbou nakonec hodnotím 5 hvězdami a těším se na další Kusturicův film.
Číslo 9 (2009)
Jeden z mála filmů, u kterých lituji, že zde máme pouze 5 hvězdiček... Navzdory jednoduchému příběhu jsem se celou dobu kochala dokonalou grafickou stránkou, která skutečně nemá obdoby a s nadšením jsem kvitovala fakt, že film neobsahuje žádné stupidní morální poselství, jak tomu v "kreslených" filmech nezřídka bývá. Za mě tedy mimo hodnocení 7 hvězdiček z 5.
Survival of the Dead (2009)
Hrůza, hrůza, hrůza.... Člověk neví, jestli se má smát nebo plakat.
Protektor (2009)
A pak že u nás nejsme schopni udělat skvělý film! Pro mě byl Protektor od začátku až do konce naprosto dospělý film, který bez jakéhokoliv skřípání rozehrál etudu o ideologii, lásce a zradě. Ani na chvíli jsem neměla pocit, že do filmu něco nesedí a nebo že by režisér měl něco udělat jinak. Kulisa jedoucího cyklisty před záběrem aleje a k tomu skvěle zvolená hudba vystihuje tento film asi nejlépe.
Ozbrojení a nebezpeční (2009)
Film, který měl mnohem větší potenciál - ten se však postupem času ztratil do nenávratna...
Souboj Titánů (2010)
Po dnešní předpremiéře se mi chce zařvat: co to sakra bylo? Důkaz toho, že nákladné efekty nejsou předzvěstí kvalitního filmu. Nálepka 3D byla k smíchu a spíš jen proto, že je to teď "in". Výkony herců byly groteskně nepřesvědčivé, a to včetně hlavního hrdiny v podání Sama W., který svůj superhero výkon aka Superman revival zalepoval jednou "nadčasovou" a naprosto sterilní hláškou za druhou - bohužel se ale nejedná o roli Ramba v podání Sylvestra S., který hláškuje, jako by másla ukrajoval. V tomto filmu to působilo spíš směšně a nedůvěryhodně. Hvězdičku dávám za efekty, i když třeba scéna s obřími škorpiony mi přišla vyloženě uhozená.
Vítejte v KLDR! (2008)
Dokument, z něhož mrazí v zádech. 5 hvězd za odvahu vytáhnout z této "republiky" materiál se svěděctvím absurdity a izolace.
Rocky Horror Picture Show (1975)
Čeká vás bizardní podívaná prošpikovaná tanečními výstupy a vynikajícími pěveckými čísly. Tento film je natolik šílený, že se vám začne líbit - a nebo ho budete nenávidět.
Strážci - Watchmen (2009)
Pro komiksové "panny" celkem dobře stravitelný a pochopitelný film. V průběhu první poloviny se propracovaně střídají pasáže ze současnosti s okénky, přibližujícími nám minulost jednotlivých hrdinů, přesto film ke konci příběhu ztrácí svou sílu a poutavost a rozmělňuje se do morálních a rozplizlých dialogů. Největším hrdinou a tahounem celého filmu je Rorschach - bez něj by film byl pouze sekvencí akčních scén.