Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (57)

plakát

Vyfič! (2009) 

Milé Vánoční překvapení. Čekala jsem nějakou romantickou blbinu pro teenagery, ale tohle bylo něco víc. Možná za to může talentovaná Ellen Page, za níž přidávám hvězdičku navíc. Její Bliss mi byla blízká. Ale ani ostatní nebyli špatní. A navíc ty drsné závody na bruslích-zajímalo by mě, kolik modřin utržily herečky při natáčení. 3 hvězdy dávám kvůli milostné zápletce, protože mě moc nezaujala a ten kluk mi byl trochu nesympatický.

plakát

William a Kate (2011) (TV film) odpad!

Co to proboha bylo? Být Wiliamem či Kate, tak tvůrce zažaluji. Herci hrozní, děj naprosto nudný. Jestli to byl pokus o dojemný film, tak byl velice nepovedený, protože jsem se musela smát.

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Nechápu, proč musí zrovna v československém týmu být neschopné a zmalované modelky. Dvě hvězdy dávám za vtipné držkopády (ano, jsem škodolibá, muselo to bolet :D)

plakát

4teens (2011) (seriál) 

Seriál pro mladé a CSFD odborníci mají kecy. Jak nečekané ! Mně se to líbilo. Hrdinové mi připomínali některé mé známé a třída byla tak trochu jako ta naše i když v ní nemáme tolik exotů. Dětští herci byli velmi přesvědčiví a dospělí také. Chvílemi je to sice trochu naivní a nereálné, ale je to to lepší ze současné televizní tvorby. Plus chválím skvělou hudbu :).

plakát

Film o filmu Největší z Čechů (2010) (TV film) 

Nemyslím si že je to špatné. Vzhledem k tomu, že mě to ještě více navnadilo k návštěvě kina, tak hodnotím pozitivně.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Dlouho jsem doufala, že tento film shlédnu úplně celý. Zaujalo mě zobrazení indického slumu a prostředí Indie( třeba scény u Tádž Mahalu), výkony dětských i dospělých herců. Bylo fascinující sledovat vývoj Salima, Jamala a Latiky. Scény v soutěži Milionář byly opravdu napínavé. Možná, že konec byl pro někoho romantický kýč, ale pohladí to na duši a dojalo to mě-cynika. Hvězda navíc za působivou hudbu. P.S Zamilovala jsem si Jamala a jeho oči.

plakát

Šachová královna (2009) 

Na můj vkus až moc ženské a takové niterné,ale s obdivem jsem sledovala hrdinku, jak se učí šachy. Navíc se mi líbilo nádherné prostředí Korsiky.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Ač nejsem velká fanynka Potterovek, musím říci že tento díl byl ten nejlepší, co jsem viděla. Nečekala jsem, že to bude tak velkolepé. Souboj dobra a zla byl velmi napínavý, ač všichni víme jak to dopadne :). Herci byli skvělí, jak starší tak mladší. Hudba byla strhující a nádherná. Dávám sice plný počet, ale ten epilog po 19 letech byl bohužel velmi legrační (celé kino se smálo), což asi nemělo být. Ale pořád to vychází tak na 90%.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Dělat z komára velblouda je opravdu nemístné. Navíc ty moderátorky jsou modelky s mozkem nula.

plakát

Rodinná pouta (2004) (seriál) 

Přiznávám se, že když jsem byla mladší, tak jsem na to sem tam koukla. Byla to celkem dobrá kulisa, prostě nenáročné pokoukání. Ale jak jsem se k tomu dostala nedávno, valila jsem oči. Jak tohle někdo mohl natočit? Hvězdu dávám za to, že oproti VKV to mělo občas i děj.