Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (618)

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Najdou se výjimky, kdy druhé díly překonají první na celé čáře (někdy dokonce třetí překonají své předchůdce, ale ty by člověk napočítal snad jenom na prstech jedné ruky). Tohle ale není výjimka, potvrzující pravidlo. Na to je tady spousta nelogičností, tupých dialogů a trapných scén. Bohužel u vtipů jsem se jenom pousmával, a když jsem se smál, tak jenom trapnosti. Je vidět, že Bay měl absolutně volnou ruku a někdy to přehání(v South Parku to vystihli dobře http://www.youtube.com/watch?v=CqoRRsywK5I , Bay začíná v 1:05). Film totiž stojí jenom na akci, příběh jako by nebyl(sice nebyl ani v jedničce, ale tam mi to nějak nevadilo). Shia je tahoun, který má charisma na rozdávání. Bohužel Megan si žádné nepůjčila. Je sice pěkná, ale hrát moc neumí, i když k takové roli se hodí. Co dodat? Čekal jsem rozhodně více a jsem celkem zklamán, ale užíval jsem si akci. Za akci, Shiu a triky 3*.

plakát

Code Geass: Hangjaku no Lelouch (2006) (seriál) 

Málokdy se stane, že druhá série je lepší jak první. Tohle je výjimka potvrzující pravidlo, protože druhá série mi dokonce nedávala spát(Nechala mě spát cca 5 hodin a já vstal a musel jsem se dodívat :-D) a já hltal každý díl. Až do posledního dílu jsem vůbec netušil, jak to skončí a hlavou mi poletovalo mnoho teorií a ani jednou jsem se netrefil. Což se mi popravdě často nestává. U první série mi vadila přílišná překombinovanost. Jenže její závěr byl tak ohromující, že jsem neváhal hned pustit druhou. Kdybych mohl ohodnotit druhou sérii samostatně, tak by se z ní stalo jedno z nejlepších anime, co jsem kdy viděl. A to nemám mechy vůbec rád. Naštěstí mi tady poprvé nevadily, a když člověk přimhouří nad nelogičností, tak se výborně baví, a to je hlavní. Ale abych nepsal jenom samou chválu na druhou sérii, tak musím napsat i nějaký ten zápor. A tím záporem se stala postava Niny. V první sérii nebyla příliš vidět a tak ji člověk moc nevnímal(Kromě závěru, ale to už bych tady vyzrazoval děj :-)), jenže ve druhé se z ní stala tak otravná postava(a člověk si vlastně uvědomí, jak otravná byla po celou dobu), že se celkově vyrovnala postavě Rekiho z Kureimoa(viz. komentář). EDIT: Ještě teď po 8 hodinách od dokoukání mi to ještě vězí v hlavě ...

plakát

Polepšovna mazlíčků (2009) (pořad) 

Pořad nemá vůbec žádnou štávu a hodně nudí. Kam na takové blbosti lidi vůbec chodí?

plakát

Lásce neutečeš (2003) (TV film) 

Když se člověk probudí a pustí si televizi jako kulisu a jedním okem ji sleduje, tak mu nevadí ani přeslazená, předvítatelná blbost. Příjemně se na to po ránu kouká, a když člověk vypne mozek tak mu ani nevadí tuna kliše a stupidních zvratů. Přesto to na 3* nestačí.

plakát

Na vlastní nebezpečí (2007) odpad!

Nekonečná nuda se stupidními dialogy, bez jakéhokoliv napětí a s předvídatelným dějem.

plakát

Krev: Poslední upír (2009) 

Škoda a opravdu velké zklamání. Těšil jsem se, ale bohužel je to strašná blbost. Souboje a celkově akční scény dost zmatené a nepřehledné, efekty jsou hodně slabé, příběh a děj obsahuje plno chyb a klišé. Film nezachraňuje jak Ji-hyeon Jeon, tak ani Clint Mansell se svým soundtrackem, i přesto, že jsou jedinými klady na celém filmu. A co to bylo za závěrečný souboj a celkově závěr? Škoda mluvit.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Rock'n'Roll Baby! Výborná hudba, výborní herci, prostě výborný film.

plakát

Madison (2001) 

Předvídatelné, nudné a s divným hudebním doprovodem, který zvláště ke konci působí příliš komicky místo aby udržel napětí. Ztráta času.