Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Naruto

Naruto (2002)

Tak tohle me naprosto pohltilo. Rikal jsem si ze to bude blbost ale po prvnich 3 dilech jsem tomu prisel na chut a naprosto jsem tomu propadl. 5* davam za hlavni pribehovou linii ktera nema zadnou chybu(audiovizualni zpracovani je vyborny). A kdybych mel hodnotit zbyvajici dily tak sem na rozpacich mezi 3* a 4* protoze jsou tam slabsi dily ale i vyborne dily. Ale nejdulezitejsi je hlavni pribehova linie ;-) . Jeste ze zacali vysilat Shippuuden:-)

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Naruto je zpatky a je vyzralejsi, temnejsi a napinavejsi ... a ja netrpelive cekam na kazdy dil... a jakmile je tak mam temer vanoce... zatim hodnotim 46 epizod vsechny jsou proste vyborne. muj komentar se v prubehu dalsich dilu bude urcite menit.

Futurama

Futurama (1999)

Nevím co dodat, říkal jsem si, že nic lepšího jak Simpsni asi nebude, ale jakmile jsem zkoukl první díl, tak mě to tak chytlo, že jsem všechny díly viděl snad už 3-krát a stále se na to můžu koukat dokola. Prostě se mi to líbí více jako Simpsni a doufám, že další díly někdy v budoucnu budou, neboť se nemůžu dívat donekonečna jen na 72 dílů.

Firefly

Firefly (2002)

Napred jsem videl film serenity, a po nem jsem si rekl ze tohle musim videt. A udelal jsem dobre. Vyborny serial ktery vynika svym vtipem, prostredim, atmosferou....atd.Ale bacha rychla navykovost zarucena !!! nastesti ale i velka skoda ze tech dilu je tak malo.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Nehodnotím zde konec třetí a celou čtvrtou sérii. Neviděl jsem je a ani to neplánuju. Ostatní série jsou ale výtečné.