Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (90)

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) 

První série je odlišná od všech ostatních ST. Nicméně série je zajímavá, svým způsobem zábavná a i když lehce nesmyslná, je to snesitelné. A to přes to, že jeden ze dvou bělochů v seriálu musí být jeden gay, kvůli politické korektnosti. Počínaje druhou sérii je to doslova s každým dílem jako skluzavka do bazénu plného hoven. Neexistuje otravnější a nevyváženější hlavní postava, než je ta estrogenem předávkováná pizda. Ještě u žádného ST se mi nestalo, že bych to musel v půlce série vypnout, jinak bych vzteky zlomil ovladač. Ve veškeré úctě, kterou k ženám mám, tenhle seroš je jako konstantní menzes. Nevyrovnaná sračka.

plakát

Star Trek: Picard - Võx (2023) (epizoda) 

Husinu mám až na prdeli. Jestli si nějakej díl zaslouží 10/10, tak je to přesně tenhle. Zas si připadám jak dítě, co se těší na pokračování svýho oblíbenýho seriálu.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Kdo tvrdí, že třetí díl je vždycky nejhorší? Tohle bylo VELKOLEPÝ!

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Zklamání. X-men alá X-teen alá Hunger games. Táhněte. Co bude příště? Mystique s lukem? X-men: Mutanti to taky chtěj? X-teen: protivný chlupatý holky? Šajze.

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

,,Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses..." drakem? Zatraceně dobrý, vodkou křťený zoofilní porno. Nastěnka a ještěr s obřím... ehm... ocasem.

plakát

Ptačí teror (2016) odpad!

Jedna slepice, druhá slepice, třetí slepice. A najednou animovaná slepice! Teror to je pro mě. Je utrpení poslouchat kvokání těch pičovin.

plakát

Rohy (2013) 

Nedráždi hada bosou nohou aneb Harry a bazilišek znovu v akci. To byla sračka!

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Sitcom o šesti rozmazlených, povrchních a promiskuitních Američanech a jejich každodenních starostech, jako jsou "Tento týden jsem si ještě nekoupila boty.", "S kým budu dnes spát..?" nebo "Rodiče mi v mých třiceti mají povinnost zaplatit svatbu pro čtyřistapadesát lidí." Rád bych věděl, co mě na tom tak baví.

plakát

Wanted (2008) 

Všechno bych překous', ale žigula a ruštinu z hlásiče na moravským nádraží, to je fakt na pěst. Jinak Vašik, byl vždycky prvotřídní komediant. Každej řikal, že má i na Holyvůd...

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

A co jste čekali? Celovečerní filozofickou debatu o smyslu života? Předháníte se tu, kdo vymyslí vtipnější komentář urážející film, jeho diváky nebo fanynky předlohy. Už před dveřmi kinosálu jste byli rozhodnutí, že se Vám to nelíbí. Tak proč jste na to lezli? Raději si kupte v papírnictví křídu a po večerech malujte sousedům na zdi píču, vy děsně kůl rebelové...