Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Serpico

Serpico (1973)

Serpico by měl být vzorem každého - novodobý hrdina, který vystoupil proti konformitě a který kvůli svým mravním hodnotám málem přišel o život!

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Při sledování jsem doufal, že film nebude končit, vydržel bych další 2 hodiny zápletek. Jedná se o velice svižný snímek, chvílema předvídatelný občas vás dokáže zaskočit. DiCaprio, Nicholson a Wahlberg PARÁDA! Damon klasicky jako ve více snímcích mi přišel nezáživný, i když na pozici tichého policajta asi trefné obsazení.

Věc

Věc (1982)

Paráda, napínavý, akční, co víc od toho očekávat? Akorát nechápu, když ta "věc" uměla 100% napodobovat živé organismy, co jí zůstavalo přirozené? Sexuální pud to asi nebude. FIlm je to dosti živý, takže divák se zaručeně nemůže nudit. Rozhodně zde nehrozí předvídání děje, což je velikým plusem pro tvůrce, že dokázali udržet divákovu pozornost až do posledních vteřin snímku. A Kurt se svým plnovousem?? FRAJER!!

Thor

Thor (2011)

Neuvěřitelný efekty, cestování bifrostem, prostředí na Asgardu, kostýmy .. Jenom nechápu poprask okolo Lokiho, proč je tak oblíbený, co lidi fascinuje na téhle postavě.. ÚŽASNEJ FILM!