Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Policie Modrava (2011) (seriál) 

Seriál se mi líbí hlavně tím, že je natáčen filmovým způsobem - ne tak studiově, jako jiné nekonečné české seriály. Hodně pomáhá krajina, ale líbí se mi také, jak je to zahrané (žádné divadelní přehrávání). Jenom doufám, že nebudou natáčet nekonečné množství epizod, aby to nevypadalo jako ve Vraždách v Midsomeru, kde by se dle počtu zavražděných měla rapidně snížit populace :o))

plakát

V čísle 9 (2014) (seriál) 

Za první dva díly dávám 4*, zbytek se mi nelíbil a některé díly jsem neviděla. Zato Sardinky jsou super.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Dlouho jsem se tolik nezasmála u filmu (možná je to tím, že se u nás točí pouze tragikomedie), který je zároveň romantický. Bylo tam spousta klišé, ale vůbec mi to nevadilo a jsem ráda za takový příjemný odpočinkový film.

plakát

Svéráz národního rybolovu (1998) 

Tenhle díl jsem viděla jako první a proto se mi líbí víc než Svéráz národního lovu. Balšája i málaja sopĺa mě dostaly hned napoprvé.

plakát

Svéráz národní politiky (2003) 

Film je ujetý stejně jako celá série. Je však nutné sledovat film v ruštině (s titulky pro ty, co už zapomněli). Fakt jsem se pobavila. Dávám plný počet.

plakát

Temný úsvit (2006) 

Válečné filmy zrovna nemusím, ale pokud zde hraje Christian Bale, je to zárukou, že to bude stát za to. On opravdu dokáže zahrát vše.

plakát

Micimutr (2011) 

Sice mi ze začátku vadilo to, že se to odehrává i v současnosti, ale na druhé straně je to alespoň odlišná pohádka od ostatních a celkově se podle mne povedla. Vojta Dyk neměl chybu ani jako popelář :o))

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

I díky reklamám to byl nejnatáhlejší film, co jsem shlédla celý. Myslím si, že kdyby jej sestříhali na 2 hodiny, dala bych minimálně o hvězdičku víc. Od filmu jsem čekala větší zážitek - taky tomu hodně škodí ten vypravěčský styl - je ho více než samostatného děje.

plakát

Můj život v ruinách (2009) 

Oddechový film na sobotní odpoledne. Na nic víc si podle mne ani nehraje.