Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (85)

plakát

Nástroj zkázy (2017) (TV film) 

Tak to jsem tedy zvědavý. Udělám výjimku a na toto kouknu

plakát

Himaláj - Karavana (1999) 

U me druhy nej film. Miluji jej uz jen proto, ze konciny jsem prochazel, jezero jsem mel moznost kotnikama navstivit, a splachnout puchyr. U me 99%

plakát

Atlantic Rim – Útok z moře (2013) odpad!

Toto je "neco" hodne TV Barrandov! Takze vubec nic! Fakt nic! Za co 8%? ... 1 % za nesahej na me! 1% za "kde je ten empik z klicema! 1% ten empik se vrati! 1% to je ten empik! 1% prezident USA schvalil atomovy utok! 1% prezident USA nesmi schvalit atomovy utok na uzemi USA! ... jsem na 6 % takze 2% za uzasne herecke ... komicke ... tragicke ... na hovno vykony??? Nebo za uzasne fraze??? Nebo za uzasne efekty??? Toto nesmi uz nikdy nikdo nikde videt! NIKDY!

plakát

Starověká šifra zkázy (2008) (TV film) 

kdyby napsali ze je to parodie, tak bych dal 4*. Jako jsou i horsi ... hlavu patu i prdel to melo ;-)

plakát

Celebrity Sex Tape (2012) 

Konecne se Scott trefil. Pasacek koz mu slusi a drzi se toho a nesere se do rezirovani. Je ostuda filmu a rezie. Film se dalo sledovat ale fakt asi jen diky scenare :-)

plakát

Milf (2010) 

Toto se hodnotit fakt neda. Dost dlouho u sledovani jsem uvazoval jak film ohodnotit. Ale tady neni ta moznost jak film hodnotit ??

plakát

Transmorphers: Fall of Man (2009) 

Jedna hvezda za fakt dobrej asfalt co tam maj. Ten chci na D1. Jo a film nehodnotim. Hovno taky nekontroluju ;-)

plakát

Země plná příšer (2008) odpad!

A toto "TOTO" chce konkurovat Zemanovi??? Holka co je podobna Michelle, je trapna jak strecha ze sadrokartonu. Hruza, des, bida, end.

plakát

Wanted (2008) 

Zlamu si vaz. Dejte me do solneho blaticka. Moderni akcni film. Jen tech "radoby" vtipnych momentu bych dal reziserem mene. To dojem docela slusnemu akcnaku kazilo