Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Jedna hvězda za toho cvičenýho hafana. Jinak bylo utrpení to dokoukat....stále nevím co to mělo být....pointa mi unikla...nuda, nuda, nuda....bla...bla...bla...a to stále dokola...

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Baví mě slovní přestřelky, příběhy postav a psycholog je taky pěkný kvítko. Co vyšetřují kolikrát ani není tak důležité. ... Prima detektivka.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Jsem rozčarovaná, někde tuším u třetího dílu jsem se začala nudit...některé díly jsou utahaný a scéna jak si zásahová jednotka upřesńuje těsně před dveřmi za kterými je domnívaně mučená dívka, že nesmějí dopustit, aby jí bylo ublíženo, no to je fraška... to samé hlučný vstup zásahovky do objektu, nechápu proč jeden zamaskovanec policista slaňoval ze stropu , tak hlučně dosedl.. a současně za ním po schodech šli další kolegové... V jiném díle, svědci viděli vybíhat od zavražděné kulhajícího pachatele, a když byl nakonec pachatel odhalen...a hele nekulhal )))) Chraplavý jakoby drsný komentující hlas hlavní hrdinky..no nic moc. Tak moc jsem tomu seriálu fandila.

plakát

Slepičí úlet (2000) 

Pokud se chcete pobavit, zasmát se a odpočinout, tak potom je to oddechovka právě pro vás. Skvělej animák. Film frčí od začátku do konce, stále v akci, ale žádná sekvence neunaví.Famosní povahy jednotlivých slípek, jako ze světa lidí. Kohout vše korunuje. Pro prima pohodku doporučuji kouknout na tento film.

plakát

Fontána pro Zuzanu 3 (1999) odpad!

Naprostý propadák. Komedie? Prosím a kde? Při sledování mi bylo trapně. Vydržela jsem až do konce s pocitem ztráty času. Dialogy naprosto o ničem. Dlouhé tklivé rádoby zamilované pohledy. Kde se v tom filmu vzal Marián Labuda? Naprosto pod jeho úroveň. Neustálé šišlání afrického hlavního hrdiny – odporné. Esmeralda v českém podání. Odpad.

plakát

Philadelphia (1993) 

Zajímavě zpracované téma. Velmi nadčasové. Myslím, že na rok 1995 poměrně odvážné. T.Hanks – přesvědšivě ztvárnil hlavní roli, musím ovšem podotknout, že i dabing dělá mnoho. Líbí se mi filmy o kterých přemýšlím, ještě dlouho po tom co jsem ho viděla..

plakát

Eva tropí hlouposti (1939) 

Přes 70!!! let stará komedie. Směji se i dnes. Nataša Golová je zábavná a velmi dobrá herečka. Svižný děj. Nádherné kostýmy, jednoduché a rafinované zároveň. Mám jen několik oblíbených starých filmů pro pamětníky a tento k nim rozhodně patří .

plakát

Americká krása (1999) 

Herecké obsazení, dokonalé, skoro všem jsem jejich role věřila. Spousta postaviček a každá má svůj příběh. Některé zvraty jsou šokující, ovšem logické. Bilancování versus touhy, strach, jestli už hlavnímu hrdinovi neujel vlak…vše s lehkostí a čistotou obrazů filmu zpracováno. Není v tomto příběhu nic navíc a nic mu také nechybí. Film doporučuju.