Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (513)

plakát

Dr0ne (2012) (seriál) 

dobrý námět, hezké zpracování, ale je toho málo - necelých 40 min hlavně střílení a bitek člověku neřekne opravdu nic a ani ten "mind-blown" moment nijak nepřichází

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Hodně vidět, jak polevili jak na příběhu, tak i samotné animaci, kde nehorázně vyčnívá ta umělost, se kterou jsme se i u nejstaršího dílu prostě nesetkali. Na 2* to vytáhl akorát konec, kde nemůžeme zapřít epiku SPOILER: transformera na diosaurovi. Jinak ale fuj fuj fuj. Jestli někdy budu jen tak sjíždět sérii transformerů, tomuhle dílu se vyhnu.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Je to dobrý, ale o absolutní 5* záležitost, kterou jsem tady po tomto hodnocení čekal, opravdu nejde. Líbí se mi ta syrovost, kterou je celá story podaná s minimem podkladové muziky. Někdy to na mě působilo ale až moc nereálně a zcestně, jen aby lidem předvedli nějaký ten další zvrat. A u posledních 2 sérií bylo vidět, jak to zase už jen natahovali a natahovali, je to vidět i už na netrefných dialozích. Kdyby to podle mě skončilo po 3. sérii, nechali otevřený konec, udělali by líp. I tak to ale stálo za investovaný čas.

plakát

Podfukáři (2013) 

Film se mi líbil, čekal jsem pořád nějaké hodně velké završení všech epických kousků, to se ale nedostavilo, tak proto jen 3*.

plakát

Stmívání (2008) 

Docela v pohodě příběh a zápletka, ale opravdu příšerný scénář a zpracování. Celkově kelly family, ghotici, debil a kráva.

plakát

Defiance (2013) (seriál) 

Prozatimní hodnocení. Konečně zase nějaký sci-fi seroš, u kterého můžete prostě vypnout a čučet. Promyšlený svět, sympatické postavy, vcelku chytlavá zápletka jak v tomto dílu, tak mírně obnažená zápletka celé sezóny. Osobně si myslím, že Defiance má velký potenciál. Záleží na jaké vlně se vše poveze dál. Dost mi to připomíná styl Stargate (rádoby Borderlands, Eureky trocha z Firefly a Terra novy). Tudíž vůbec nic špatného. U mě za vše zatím jmenované velké plus. Co ale musím vytknout, je stejně jako u dalších nových sci-fíček docela naivní PC grafika. Chápu, že poslední dobou je úmrtnost seriálů větší než komárů, a že se do toho bojí narvat bandu prachů, tak snad se Defiance ujme a po této stránce to ještě trochu vylepší. (po 3 dílech nadšení neustává)

plakát

Mass Effect: Ushinawareta Paragon (2012) 

Protože herní série Mass Effect je pro mě srdeční záležitostí, mám tento snímek už delší domu ve svém hledáčku. Zároveň mě ale anime zpracování odpuzovalo od okamžitého zkouknutí. Takže když jsem se k tomu nakonec dostal, a překousl jsem hroznou 1 FPS animaci, tak to odvyprávělo absolutně dokonalý příběh Jamese Vegy, chodící hory svalů s názorem, známého parťáka z Mass Effectu 3. Wow. Fakt jsem Nečekal, že to bude až takle provázaný s Universem Mass Effectu s nelehkými rozhodnutí. Kdyby nebylo anime zpracování - byl by hvězdiček full house.

plakát

Bitevní loď (2012) 

O tohoto filmu mě mrzí, že jsem na něj nešel do kina. Ano, sice to není kdovíjak o příběhu, a upřímně, pro ty, kdo od toho čekal velkolepou zápletku tak se znovu koukněte na to spojení - NAVY a sci-fi...Jinak ale geniální čumendo, vizuální nebe, má to vtip, hromadu akčních zvratů, porci respektu ke starším lidem (to je fakt pecka), hrdinu jak má být, opravdu geniální hlášky se stylovou hudbou, no a ten konec, který nám předhodil otec Liam Neeson... Jedno z největších překvapení roku

plakát

Tři mušketýři (2011) 

2 hvězdičky za důvtip a trochu akce. Jinak je to ale totální fraška...