Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Horor

Recenze (1 440)

plakát

Tím tvrdší je pád (2021) 

Když jsem si tento snímek pustil poprvé, tak jsem ho asi po 10 minutách vypnul. Jakožto milovníka starých westernů jsem nebyl připraven na to co mě čeká. O pár měsíců později jsem mu dal další šanci. Už jsem věděl do čeho jdu. Film je opravdu výborně nasnímany. Má styl a myslím si, že kdyby pod ním byl podepsaný Tarantino, tak má hodnocení minimálně o 20% vyšší. Zdejší hodnocení mi přijde kruté.

plakát

Ohnivé ulice (1984) 

Rozhodně je to zajímavý snímek. Prostředí připomíná Gotham, všichni jsou strašně cool a do toho duní 80s hudba. Velice mě potěšila mini role Lee Vinga, což je zpěvák punkové kapely FEAR. Jen nechápu, že to muselo skončit takhle.

plakát

Čórka (2022) 

Hodně dobrej film. Angličtí skinheads ve svém přirozeném prostředí. Rvačky, cool hudba a sympatická ústřední dvojce. Jediné, co mi přišlo nedotažené, tak byl konec. Zůstalo tam pro mě hned několik nezodpovězených otázek.

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Blood bath. Má to styl, má to hloubku a to jak příběhovou, tak i vizuální. Nejsem na animované vyprávění, ale tohle mě opravdu vtáhlo. Arigato, Mizu.

plakát

Switchblade Sisters (1975) 

That's what I'm talkin' about! Neskutečnej film. Vystřelováky, bouchačky, drsňácký pózy a kožený bundy. Abych řekl pravdu, tak mi ve výsledku bylo Lace trochu líto. To našeptávačka Patch by si zasloužila potrestat víc. Long Live To Jezebels!

plakát

Cestující v dešti (1970) 

Ježíš, ta Melancholia byla tak úžasná bytost. Zvláštně natočený film, který nechá v divákovi probudit úplně jiné emoce než na které je u běžných snímků zvyklí. Charles Bronson je už jen třešničkou na tomto úžasném filmovém zážitku.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Měl jsem od toho filmu velice malá očekávání a zřejmě proto jsem byl tak mile překvapen. Zpracování, narážky na originál, cameo roličky a neskutečně nádherná herečka Kate Mckinnon. Count me in. Navíc jsem se u filmu hned několikrát opravdu zasmál a to se poslední dobou komediím které jsem viděl rozhodně nepodařilo. Chápu, že film nemusí sednout každému. Má přeci jen svůj specifický způsob humoru.

plakát

The Devil's Men (1976) odpad!

Viděl jsem hodně trashovejch filmů a mám je rád, ale tady není absolutně nic co by se dalo pochválit. Strašně nerad dávám filmům odpad. Tady nemohu jinak. U několika scén s auty dokonce chybí zvuk.

plakát

Punk Rock Vegan Movie (2023) 

Klasickej dokumentární formát, který je vidět ve spoustě punkových dokumentech. Parádní hudba, grafické zpracování, nepřeberné množství punk a hc ikon a hlavně Mobyho osvěta. ALF

plakát

The Mountain Road (1960) 

ON THIS ROAD, I'M THE ONLY JUSTICE THERE IS! Jimmy Stewart zahrál svůj vysoký standart. Film jako takový mě hodně překvapil. Za mě je totiž na svojí dobu dosti drsný a ani jsem netušil, že se Američané zapojili do války proti Japonsku i v Číně, i když se to zdá logické. Českého diváka určitě potěší účast Harry Morgana, kterého snad každý u nás zná ze seriálu M.A.S.H. Hodnocení zde se mi zdá přísné, protože film opravdu šlape a romantická linka je zde velmi upozaděna.