Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Romantický
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Dokonalost! Neznám seriál, u kterého bych se v jednom dílu xkrát zasmála a xkrát zaplakala.... / 6.10.2013: Ne, tohle je fakt asi nejlepší seriál. ---- S05E01: "Jste v raketě. Letíte na Měsíc. Příjemný let." ---- S06E24: "Jeden chlap zrovna vystřílel nemocnici. A já nevím, kdo to přežil a kdo ne. My tady sedíme na obrubníku a támhle je psí hovno." ----- Nejoblíbenější postava: Callie Torres. Nejoblíbenější dvojice: Mark Sloan + Lexie Grey. Nejdojemnější díl: S07E18.

Mrcha od vedle

Mrcha od vedle (2012)

"June, I'm interested in what you're sayin', write it down and put it into the basket next to the toilet. I'll get to it as soon as my busy season's over."

Přátelé

Přátelé (1994)

Klasika! A ať se jde HIMYM aspol. třeba vycpat! ;)

Město žen

Město žen (2009)

No, it's not just Scrubs in Florida with a lot of wine...

Californication

Californication (2007)

Tak přátelé, toto nejsou Přátelé! To je tedy NĚCO! Jako žena musím na jednu stranu zbožňovat Hanka a na druhou obdivovat Karen, která si mě natolik získala, že si říkám, že snad hezčí ženy není... :) Každopádně... seriál, kde je "true love" ukázána v ne příliš "medovém světle", a to je na něm to úžasné. A všecko ostatní taky. :)

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Je pravdou, že po každé sérii (nebo dokonce epizodě) jsem skoro nucena zvažovat, zda nezměním hodnocení zde na čsfd. Před pár dny jsem zjistila, že jsem nedokoukala sedmou sérii a včera mě - v pauze při učení - nenapadlo nic jiného, než si pustit ten patnáctý díl... pak šestnáctý... A nakonec jsou dvě ráno a já zjišťuji, že nic neumím a že je poslední epizoda u konce. S tou největší pravdou: "When friends live apart, they sometimes grow apart too." Nejen to mě tolik dostalo. Smích střídal zadržované slzy snad v každé epizodě. A já opět zvyšuju hodnocení a opět přidávám do oblíbených. Prostě ten seriál - globálně vzato - asi fakt zbožňuju.