Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (500)

plakát

Byeolttongbyeol (2022) (seriál) 

Na začátek musím říct, že jsem se opravdu hodně bavila. Tohle k-drama se pro mě řadí k těm kvalitnějším v oboru. Postavy nebyly přehnané, bylo to vtipné, dojemné, romantické - prostě tak, jak to má být. Ale! Za polovinou tomu začal docházet zápletkově dech a posledních několik epizod to příběhově skonalo. Nemám ráda, když je poslední díl "filler" a tady to tímhle "výplňovým dílem alá už nemáme co" začalo min. epizodou 15. Plus ubírám hvězdu za neuspokojení s koncem záporných postav. V reálném světě by takhle na 99 % záporáci zůstali nepotrestáni, ale tohle není reálný svět a chybělo mi zadostiučinění. Howg.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Jako.. vizuálně klasika krásné, ale! Příběh je neexistující, je to jen 3hodinová příprava na další díl. Neříkám, že bych se nějak extrémně nudila, přesto tomu nemůžu dát víc než 2,5 * A iritující "Bro" k tomu.

plakát

Torn (2022) 

Mmm druhý díl byl trochu slabší, ale největší problém jsem měla se změnou účesu hlavní hrdinky xD Proooč jí z těch krásných kudrlin (co má v knížce) udělali ty uměle vypadající vlny?? Strašně mě to rozptylovalo celý film. Oh well, tak snad do třetice to bude lepší.

plakát

Wicked (2021) 

Huh. Já jsem byla mile překvapena! Čekala jsem nízkorozpočtový brak se špatným herectvím a ono to celkem šlo! Wow. Ok. Jsem lehká fanynka knižní předlohy a nemám si moc na co stěžovat (krom nějakých těch efektů u fae atd, ale s tím se musí počítat).

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Nooo, prvních pár epizod by šlo na rozjezd, jenže pak člověk zjistí, že rozjedem to skončilo a 70 % seriálu o ničem není, nijak se nepojí a třešínkou na dortu je agresivní cpaní gayů a lesbiček do každého vašeho tělního otvoru. NOPE, THANK YOU. Ani to neskutečné množství známých herců to opravdu nezachrání.

plakát

Hawkeye (2021) (seriál) 

Byla jsem velice příjemně překvapena! A to Steinfeldku většinou v jejích otravných rolích moc nemusím, tady mě moc neotravovala.

plakát

Enola Holmesová 2 (2022) 

Na dvojku jsem se hodně těšila a nemůžu říct, že bych byla zklamaná, ale.. Něco nefunguje. Millie i Henry skvělí, bylo zajímavé a zábavné sledovat je v akci spolu, ale je to nějaké roztříštěné a za mě už i dost přitažené za vlasy v některých ohledech. 2,5*

plakát

Nezastavuj! (2020) (seriál) 

Nuda. Krutá, krutá nuda. Ze začátku to nebylo špatné, ale ani ne v půlce se to začalo táhnout šnečím tempem. Hlavní postavy mezi sebou nemají chemii, druhé housle jsou otravné a z vedlejších postav byla jediná, která mě neiritovala (gangsta sekretář). Strašně nazajímavý děj.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) odpad!

*spoilery* Tohle si Vanda nezasloužila. Jedna z nejzajímavějších postav z Avengerů a skončí směšnou fraškou amíkovského typu "tu sílu jsi měla vždy v sobě". Tfuj na stokrát a 2 hodiny, co mi nikdo nevrátí.