Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (552)

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Nechal jsem se zlakat docela vysokym hodnocenim a tim ze je akcni sci-fi, ale nevim no, slabe. Akce takova "divna", cely pribeh takovy zmateny. Prislo mi to jako hodne divny nepovedeny matrix. Takova neucesana smeska vseho, ktera v souctu udela nesmysl.

plakát

Croodsovi: Nový věk (2020) 

Prvni polovina filmu takovy prumer, nic extra. Druha polovina za me bida, neco jako rict malemu klukovi at vymysli nejvetsi nesmysl co ho napadne - treba jako vlk se sesti nohama ktery tka pavuciny. Cili takova silena strestenost bez jakychkoli hranic. Mozna se to detem libi ale me tedy moc, slabe 3*.

plakát

Resident Alien (2021) (seriál) 

Slabosta, minimalne smesne, sotva na par mistech. Hlavni hrdina je mimozemstan, ktery chce vyhladit lidstvo, cili negativni postava se kterou se jako divak tezko nejak szit. Ze zacatku to bylo docela ok, ale postupne se z toho staval vetsi a vetsi nesmysl a druhou serii jsem po prvnim dile vzdal.

plakát

Bojovník (2015) 

Nebylo to zle, ta stredni cast filmu se mi docela libila, ale zacatek a konec naopak vubec. Hlavne ty trapne dojemne chvilky. Pribeh nic prevratneho a jinak hodne podobne jako vsechny ostatni filmy tohoto zanru. Jedna hodne divna vec - profi boxer ktery vydelaval miliony potrebuje aby ho nekdo ucil zaklady? - to opravdu nesedelo.

plakát

Válka ve Vietnamu (2017) (seriál) 

Velice dokumentarni, tedy takove dlouhe, zadna akce, minimum zaberu z valky, spis interview s lidmi co se tim prosli a ti vykladaji svoje zazitky. Prestoze jsou nektery ty zazitky zajimave, tak tento styl se mi osobne vubec nelibi, u toho by clovek rychle usnul.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Hodne takova ponura pohadka, skoncilo to vubec s dobrym koncem? Hodne jsem se v tom ztracel, dej zamotany, nejake nadprirozeno, zadna pekna princezna, pohadku si takto nepredstavuji. Ale prostredi, kostymy apod. to bylo pekne.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Docela dobre na to jake jsou novodobe pohadky bida. Je to dost fantazy, rozhodne ne klasicka pohadka, ale proc ne. Predevsim jsem ale nebyl spokojen s hlavni hrdinkou - od sameho zacatku hodne negativni a depresivni princezna, urypana, nepratelska, uplne jiny typ nez princezny z jinych pohadek. Nevim jestli by takovou princeznu nekdo vubec touzil vysvobodit.

plakát

Budiž světlo (2006) 

Nic svetoveho, ale takova prijemna vanocni komedie o tom jak spolu dva sousedi valci ohledne vanocni vydoby. Vanocni stromky, vsude kupy snehu, svetylka, dekorance i nejaky ten ohnostroj. Trochu ztrestena, ale nic za hranou.

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Nebylo to tak skvělé, místy až trochu pitomé. Hlavně je to rodinné, příjemné a plné akce po celou dobu. Těžko najit nějaký vyložené "hluchý" moment. Celý děj je hodně moderní, věřím že starším generacím to nic neřekne. Mě takové ty přitroublé videa na youtube nic neříkají, možná proto z toho tak nadšený nejsem, ale i tak to bylo slušné.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Žádná velká komedie, jen lehce úsměvné. Největší problém vidím v tom, že všechny postavy jsou takové "divné", ne moc kladné, s nikým jsem se nesžil. Ani příběh se mi moc nelíbil - bohaté rodiny nemají nic lepšího na práci než řešit takové nesmysl, že jejich dcera si bere za muže někoho jiné rasy.