Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (259)

plakát

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy (2023) 

Jako malej jsem vyrůstal na Želvách ninja, ale jako už starší jsem koukal i na Strážce vesmíru. Viděl jsem původní sérii, film z roku 1995, další film Turbo z roku 1997 a do ted na ně mám pěkné vzpomínky. No a když jsem viděl, že se chystá speciál tak jsem měl velkou radost. Jasně strážci byli vždy ptákovinka, ale mě to jako malého bavilo. Tento speciál se mi líbil. Podle mě se povedl nostalgický návrat a ta hudba tu mám strašně rád. Škoda Thuy Trang a Jasona Davida Franka. Myslím si, že si zasloužili věnování, které bylo na konci. Mé malé JÁ je nadšené a proto musím dát 100%!!! POVEDLO SE!!! Go, Go Power Rangers...

plakát

Agenti Dementi (2014) 

Mě to bavilo. Komiks znám a je to stejně bláznivý. Nechápu to hodnocení. I ta animace není špatná. Mortadelo a Filemón jsou borci! :-D 100%!!!

plakát

The Fugitive (2020) (seriál) 

Kiefer Sutherland is back!!! Seriál se mi líbil hodně. Co mě štvalo tak ten formát okolo 8 minut někdy ani ne to je teda taková kravina. Naštěstí jsem si počkal na celou sezonu tak mě to zase tak neštvalo. Má to tu výhodu, že tam není moc vaty a pořád se něco děje. Nevypadá to tak epicky jako 24 hodin ale tak je to Quibi ne Fox. Kiefer a Boyd to vytáhli vysoko akorát mě trošku zklamal poslední díl. Čekal jsem něco trochu většího a ono se to vyřešilo na začátku 14 dílu a pak se už nic nedělo. Zasloužilo si to větší závěr. No co těch 100% si to zaslouží, protože jsem se ani minutu nenudil. :-)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Co to je za hovno z nutrie? Co to je za hlen z nosu, za chcanku z bobra. Není to nějaký virus? To je zbraň hromadného ničení. Snad to není Koronavirus!!! Jako vážně viděl jsem, slyšel jsem a zblbnul jsem. 0%!!! Hnůj všech hnojů!!!

plakát

E.T.: A Holiday Reunion (2019) (TV film) 

Reklama americké televize NBC. E.T. se vrátí a navštíví dospěleho Elliotta. Co se dá dokázat za 4 minuty je neuvěřitelné. Tolik narážek na původní film, že je jen tak nespočítáte. Krásné setkání a slza ukápla. E.T.: A Holiday Reunion 100%!!!

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Úžasný film. Pustil jsem si nezmršenou původní verzi z roku 1982. E.T. je tak úžasný mimozemšťan, že by ho chtěl mít každý doma. Asi nejlepší film Stevena Spielberga. Nedokážu pochopit tu upravenou verzi z roku 2002. Všichni se koukněte na původní verzi s původním dabingem kde E.T. mluví hlasem Stanislava Fišera. Tady to je za 100% jinak to ani nejde. :-)

plakát

Hors piste (2019) 

Dva záchranáři jdou zachránit jednoho chlapíka a chudák si bude přát aby ho nikdy zachránit nepřišli. Hors piste 100%!!!

plakát

Dětská hra (2019) 

Remake o panence Chucky. Originál jsem nikdy neviděl jen ukázky takže vím, že se do panenky dostane vrah při umírání. Tady panenku trošku upraví chlápek při výrobě ve fabrice než sebou práskne na auto a spáchá sebevraždu. Potom panenku dostane klučina od své matky a panenka začne vnímat násilné chování a tak začne vraždit a vraždit celkem zajímavým způsobem. Film někdy vypadá i celkem směšně, když vidíte jak vraždí panenka. Takový komediální horor. Dětská hra 100%!!!

plakát

Kim Possible (2019) (TV film) 

Upřímně jsem neviděl ani jeden díl seriálu jen kousíčky. Asi jsem byl na film nějak naladěn, ale mě se líbil. Nebyl dlouhý a opravdu mě to bavilo. Jasně je to ptákovinka, ale když se film nebere vážně tak se dá v pohodě koukat. Sadie Stanley to hrála tak odhodlaně, že se to jen tak nevidí u filmu podle dětského seriálu. Klidně bych koukl i na druhý díl až bude. Kim Possible 100%!!!

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Parádní fantasy film Wolfganga Petersena. Na tu dobu krásné triky a hlavně příběh dávající hlavu a patu. Říše fantazie je nádherná a hlavně Falko s dabingem Eduarda Cupáka je boží. Škoda, že další dva díly jsou totální srágory a když jsem si ted první díl pouštěl tak jsem druhý a třetí díl s čistým svědomím vynechal. Nekonečný příběh 1 za 100%!!!