Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Robert Downey Jr.

Roberta miluji nejvíc kvůli Iron Manům, kde z jeho kreací přímo uchc*vám a vždy si říkám, kéž bych tak byl já Tony Stark:). Určo super v Sherlockovi, Tropické bouři atd.

Bill Nighy

"Děti, které hrají fotbal u mého domu sice vědí, že jsem herec, ale litují mě, protože v životě neviděli nic, v čem jsem hrál."

To je bombovní hláška:). Určitě mu patří několikrát díky za své herecké výkony v jinak ne moc důležitém Underworldu, ale právě díky němu to stojí:). Tady jsem ho vlastně poznal.

Jinak je naprosto dokonalý v jakékoliv roly, kde jsem ho zatím viděl, teda kromě role ministra Brouska v HP7. Tam se jakoby snažil vsunout trochu Viktora právě z Underworldu a to je podle mého poprvé šlápanec vedle. Jinak se ale vždy dokázal vcítit do role tak dokonale, že ji zahrál líp, než bych očekával. Tohle je podle mě Pan Herec!


Gerard Butler

Gerard je sice dobrý herec, ale nemyslím si, že až tak nějakým velikým. Já ho mám rác protože je hodně charismatický a sympatický. Gamer, Ctihodný občan, Chceš mě, chci tě a Exmanželka za odměnu.

Robert Pattinson

Jednoznačně Edward! Já být ženská, tak se asi zastřelím hned po prvním dílu, protože tak dokonalý chlap prostě neexistuje:)!