Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Stallona mám opravdu moc rád posledním Rambem u mě opravdu zabodoval jak herecky tak na režisérské židly.Ovšem Expandables mě osobně zklamaly hlavně scenář tolik obehraných klišé už jsem ve filmu opravdu dlouho neviděl.Naproti tomu mě příjemě překvapil Lundgren který snad od Rockyho nehrál v pořádném filmu,taky se mi moc líbil boj na blízko a nálet smrti jsou sceny u kterých jsem uvažoval o vyšším hodnocení ovšem konec se záporakem a slečnou-živým štítem a monologu všechno jsem vybudoval já, dávám 3* promin Stalonne.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Guy Ritchie to dokázal ! vzkřísil legendu, ale takovym stylem že vás srazí dokolen na začátku a na nohy se vyškrábete až na konci.Robert Downey Jr. by za vykreslení lehce potrhlého,vtipného,cynického a výborně boje schopného Sherlocka zasloužil oscara (opravdu nepřeháním). Hans Zimmer samozřejmě geniiální stejně tak akční scény, boxerský souboj my bude ještě dlouho ležet v paměti. Sečteno podtrženo těším se na pokračováni a velmi slušné 4*.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Nerozumím tomu kde se v anime bere tolik originality, a asi je lepší to ani nevědět a také nevím jak tenhle úžasný film okomentovat tohle se prostě musí vidět. Přál jsme jsi aby ten film nikdy neskončil to je jediný komentář na který se po shlednutí zmůžu.

plakát

Fontána (2006) 

Tento film opravdu oceníte po více shlednutí, dokonalost jak v nejmenších detailech tak jako celek a Clint Mansell to svou hudbou jen dokonale podtrhuje. Nemám co bych dodal. Jediná,pořádná,strhující,pravdivá Filozofie to je tento film.

plakát

5 centimetrů za sekundu (2007) 

pekne moc pekne skvele napsane skvela animace jsou tam uzasne propracovany zbytecne detaily davam 4* za obcas trosku vlekle a tempo a par scen bez kterych by se to obeslo

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

po prvnim dile davam 2* tesil jsem se na znamene herce v fotbalovem dresu kopackama s micem u nohy ale dostal jsme jen plytky humor a 2% sportu opravdu mi neprijde vtipne nahradit popel neboztika cigaretovym popelem potesil me navrativsi se Lusek Sobotu ktery mi byl asi nejsympatictejsi :)

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Jednoznačne nejlepší Leova role zastínil už tehdy skvělého Deppa prostě one man show.Na druhou stranu ostatní charaktery pro mě nebyly moc zajímavé, asi z toho důvodu me film tolik nenadchl a po filmu jsem z něho měl docela rozpačitý pocit.

plakát

Díra (1960) 

doted jsme si myslel ze utek z veznice shawshank, zelena mile,frajer luke jsou nejlepsi filmy z vezenskeho prostredi ale tenhle film je minimalne stejne dobry neli lepsi

plakát

Mazaný Filip (2003) 

u tohohle filmu jsem se bozsky zasmal presne muj typ humoru nema cenu se dal rozepisovat proste komedie ktera me vzdy skvele pobavi od zacatku do konce

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

vyborni herci vyborna hudba a kamera me nadchla rovna se vyborny film :) kdyz film ovsem ziska tolik oscaru pripada mi spravne hodnotit ho tedy prisneji proto u me zustal lehce za ocekavanim nedokazu to vysvetlit ale neco mi tam proste chybelo proto davam 4/5* pul hvezdy za skvelou zaverecnou pisen ktera mi porad zni v usich