Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Western
  • Akční

Recenze (23)

plakát

Historie hororu (1998) (TV film) 

Kenneth Brannagh vypravuje tento vynikající dokument o legendárním studiu Universal, které dalo světu takové klasiky jako Drákulu, Frankenstein, jeho nevěstu, Mumii či Vlkodlaka. Hodně zajímavý dokument, který, když ho před mnoha zimami dávali na ČT2, mě navěky připoutal a uvěznil v kobce zvané Černobílý horor.

plakát

House of the Wolf Man (2009) 

Dokonalá pocta mým oblíbeným starým hororům a jejich slavným monstrům. Chlápek, co hrál Drákulu jako kdyby z oka vypadl Lugosimu, co více si přát.

plakát

Vzpoura Zombií (1936) 

Tak toto byl fakt špatnej film. Když budu parodovat místní celebritu Kulmona, tak se mi chce říct - Tento film již nechci vidět nikdy znovu :-D

plakát

The Mysterious Mr. Wong (1934) 

To byla tedy hrůza. Jednoznačně nejhorší film, do kterého Bela kdy vlezl.

plakát

Ta známá Bettie Page (2005) 

Úžasný životopisný film o mé oblíbené fetish a bondage modelce Bettie Page. Opravdu moc jsem si to užil. Gretchen Mol jakoby jí z oka vypadla. Skvělý film, ke kterému se budu rád vracet.

plakát

Jak vykrást banku (2007) 

Skvělá zábavná oddychovka. Erice to v jejím outfitu s černou parukou a páskou přes pusu, která jí skvěle ladí s vlasy, moc sluší :-)

plakát

Batman (1966) 

První celovečerák s Batmane.m dopadl na výbornou. Spojení čtyř největších Batmanových protivníků skutečně nemá chybu

plakát

Batman (1966) (seriál) 

Viděno komplet - naprosto dokonalá záležitost. U žádnýho seriálu jsem se už takhle dlouho pořádně nezasmál. Batman s Robinem jsou pořádně cool a obě Catwoman nebo třeba Batgirl ve svých těsných úborech jsou zase pořádný kůže. A navíc Julie Newmar je asi mojí nejoblíbenější Catwoman vůbec.