Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (94)

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Odvar z hudebních soutěží z minulosti... další z pokusů jak vytáhnout z fanoušků peníze. Odpad.

plakát

Začalo to v Los Alamos (1995) 

Děsivé záběry demonstrací sil světových velmocí. Jenom se hrozím jaké "hračky" mají v silech teď... *****

plakát

Green Lantern (2011) 

Film, během jehož sledování jsem 2x usnul, si pomalu ani komentář nezaslouží... Reynoldse mám sice rád, ale to bohužel nestačí. Snad se tvůrci poučí a na připravovaném pokračování si dají více záležet.

plakát

Věc (1982) 

Někomu může s odstupem času připadat Věc v dnešní trojrozměrné době se svými strohými efekty slabá... avšak jak už bylo x-krát zmíněno - film má neskutečnou atmosféru, kterou umocňuje nehostinné klaustrofobické prostředí výzkumné stanice. Současně s výborným scénářem, zvukem a hereckými výkony patří jednoznačně k hororové klasice.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Až na posledních 15min jsem byl vcelku spokojený... jinak zajímavý nápad.

plakát

Krajní meze (1995) (seriál) 

Povídkový seriál z dob mého mládí... resp. když jsem byl opravdu velmi malý. Už tehdy se mně po některých dílech špatně usínalo, zejména kvůli očekávání, kdy na mě něco z pod postele vyleze. Vždy mě potěšil komentář pana Lukavského a působivá úvodní znělka, ať už povídka stála za to, nebo ne... 80%.

plakát

Pekelná kuchyně (2005) (pořad) 

Americká alternativa "Ano, šéfe". Podobnost je však zavádějící - zatím, co u Pohlreicha jde především o gastronomii, Ramsay sází na prvky reality show. Od této skutečnosti a naprosto nesympatických "soutěžících" se odvíjí moje relativně nízké hodnocení. 50%.

plakát

Ruiny (2008) 

Po několika nudných úvodních minutách nastal z nenadání masakr nejtvrdšího kalibru. Námět se mi obecně zamlouval, ale chvílemi jsem měl pocit, že nejde o nic jiného než o improvizované "operace" (... na které jsem žaludek opravdu neměl). Celkově se jedná o zdařilý kousek, mnohé jistě osloví, ale mně osobně do noty příliš nepadl.