Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (5)

Mlha

Mlha (2007)

Horor patřící k mým top 10 mě zaujal dokonalou atmosférou, kterou se podařilo z povídky Stephena Kinga přenést i do filmu. Ani chvilku jsem se nenudil.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Moje jednička mezi všemi filmy. Když jsem sa na něj díval, běhal mi mráz po zádech z té neskutečné krásy. Tim Rubbins,Morgan Freeman i ostatní herci byli výborní, námět Stephena Kinga neměl chybičku a konec byl hezčí než v pohádkách. Žádnej jinej film mu nesahá ani po zadek.

Pád do tmy

Pád do tmy (2005)

Jeden z nejlepších hororů poslední doby. Pocit klaustrofobie se dostavil hned, když vlezli do prvního tunelu a pořád se umocňoval. Mutanti vypadali dobře a důležitý je, že to nebyli nějaký superodolní mutanti, ale dali se zabít. Nadprůměrný horor, který by neměl uniknout žádnému fanouškovi tohoto žánru.

The Collector

The Collector (2009)

Určitě jeden z nejbrutálnějších ( ne-li nejbrutálnější) horor roku. Skvělá hudba, která dotváří ponurou atmosféru, skvělý pasti, hezký smrti a sympatickej hlavní hrdina. Sice se ve filmu objevilo pár nesrovnalostí, ale to mi zas až tolik nevadilo. A narozdíl od spousty jinejch hororů tenhle uběhl hodně rychle. To znamená, že jsem se nenudil.

Věc

Věc (1982)

Jeden z nejlepších hororů, co byl kdy natočen. Skvělý scénář, výborní herci a výborná režie. A atmosféra, která by se dala krájet.