Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

Když už nešel Freddy víc doprasit dalšími díly, tak aspoň remakem. A tenhle je teda zatraceně nepovedený, protože postrádá skoro vše, co bylo na původním filmů dobré. Aspoň že Freddymu nechali typický klobouk, svetr a rukavici s čepelemi, když už zprasili všecko ostatní.

plakát

Lesní duch (2013) 

Není to sice remake klasického Evil Dead, ale hlavní zápletka (kniha vyvolávající démony) a některé důležité scény (bohužel ne všechny) naštěstí zůstaly. Film samotný je docela povedený a hvězdiček by určitě bylo víc, nebýt blbě dojemné defibrilovací scény kousek před koncem. Naštěstí to není až tak nepovedené jako např. pokus o remake Freddyho z Jilmové ulice, takže i navzdory zaujatosti proti novějším hororům je to slušný průměr. Škoda jen, že se neobjevilo více věcí z původního filmu.

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Asi jsem se zamiloval.... a taky našel seriál, který zaujme čestné místo na seznamu mých oblíbených seriálů.

plakát

Mlčení šunek (1994) 

Komedie, která se snaží na diváka chrlit vtipy každou vteřinu a není divu, že při takovém množství se aspoň jednou pousměje snad každý (pokud to teda po prvních pár minutách nevypne). Vtipy sice nejsou nikterak intelektuální, ale to až tak nevadí a kdybych ten film nesledoval střízlivý nebo byl tak o 15 let mladší, asi by moje hodnocení bylo vyšší. Bohužel už jsem zmlsaný zábavnějšími parodiemi, takže je takové jaké je (po pravdě řečeno jsem se rozhodoval mezi 2 a 3 hvězdičkami). Pokud budete film sledovat na party ve větší skupině nebo jste průměrný teenager, můžete si k hodnocení přidat 1-2 hvězdičky a naopak, pokud neznáte Psycho, Základní instinkt, Mlčení jehňátek a .... teď si už nevzpomenu co všechno tento film paroduje... , tak si jednu hvězdičku uberte, protože velké množství vtipů asi nepochopíte.

plakát

Firma (1988) (TV film) 

Šéfovi chuligánské bandy Bexovi (Gary Oldman) zničí skupina jiných hools vedených Yetim (Philip Davis) auto a Bexův návrh na spojenectví během mistrovství v Evropě je zástupci dalších firem (band) odmítnut. Zbytek filmu pak Bex dělí čas a energii mezi rodinu a chuligánství a touží si vyrovnat účty s Yetim. Pokud se těšíte na bojové scény, tak se několika málo dočkáte, pokud na scény erotické, tak Vám doporučím koupi tohohle DVD http://www.dvdland.it/nicom1/nicom1;jsessionid=804B2F6B8D4D6BFFA786E586C241FB79.node3 A pokud se těšíte na hudbu, tak Vás zklamu, protože ve filmu žádná není.

plakát

Rock 'n' Roll High School (1979) 

Povedená komedie ze středoškolského prostředí plná skvělé hudby v podání legendárních Ramones.

plakát

Horrors of War (2006) 

Tím, že hlavní hrdinové byli na akci za trest, připomíná tento mix hororu a válečného filmu Tucet špinavců, realističností některých bojových scén mi zas připomněl Komando. Zábavností se sice neblíží ani jednomu, zpracování taky mohlo být lepší, ale bod za nápad a bod za „Babe Ruth nummer eins“ bych přece jen dal.

plakát

Antifa, chasseurs de skins (2008) 

Sice zajímavý pohled do historie francozského pouličního antifašismu, ale určitě by to šlo zpracovat i záživněji.

plakát

Vražda na úrovni (1979) 

Atmosféra a hudba sice dobrá, ale 1. Herec, který hrál Holmese byl dost nesympatický a 2. Zápletka nic moc, chaotický příběh a dost nepovedený konec.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

U některých scén (u té dementní scény s babičkou obzvlášť) jsem měl chuť dát ještě o 2 hvězdičky méně.