Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Jsem velice rád, že jsme se ve filmovém zpracování, nedočkali tak tupého konce, jako v knize. Děj se tedy trochu změnil, což bylo v tomto případě jen dobře.

plakát

Spectre (2015) 

Dílo bych zařadil do kategorie "klíšé". Ještě než shlédnete první trailer, už tehdy je vám jasné, jak to dopadne. Ještě se mi nestalo, abych se jel do kina vyspat a to jsem od toho nic moc nečekal. Je to prostě James Bond, to snad nebude tak hrozné, jsem si říkal... Jedním slovem NUDA! Doufám, že je to poslední Bond a už chudáka ždímat nebudou... Není co! Leda by 007 zemřel, to by byl parádní film.

plakát

Disturbia (2007) 

Ze začátku pěkný příběh o mladém chlapci, který má neustále problémy a dívce, která se přestěhuje do sousedního domu. Po seznámení špehují svého souseda, kterého podezřívají z vraždy. Ze začátku mi to připadalo, jako dobrý oddechový film, žádné napětí někdy i nuda. Posledních deset minut je, ale tak nabytý napětím, že se to ani nedá vydržet. Pokud tento film sledujete v nějakém vysílání, budete si kousat nehty než se dostanete na konec. Ti netrpělivý, co sedí u přehrávačů nebo počítačů budou film přepínat. Toto napětí nemělo být na jednom místě, ale mělo se rozložit na celý film, pak by mé hodnocení bylo 5*.

plakát

Oko dravce (2008) 

Další akční film, který mě pohltil svým nádechem techniky. Ukazuje nám, jak by mohla vypadat budoucnost a co všechno stroje budou moci udělat. Také nás tyto filmy zastrašují, proto velké společnosti nechtějí riskovat umělou inteligenci a to právě kvůli těmto filmům. Co se týče příběhu není tak úplně propracovaný, ale režisér se snažil diváky zabavit, což u mě jako diváka, se povedlo.

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Tento film je takové jemné drama, které se točí pořád okolo čísel. Najdou se i chvíle, které jsou opravdu nudné, ale pokud je přejdete, určitě si něco z tohoto filmu odnesete. Obsazení do hlavní role Shia LaBeoufa bylo také velmi dobře vybráno. Opravdu vypadá jako obchodní tip a to dodává celému filmu reálnost.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Skvělé oživení tohoto starého, ale výborného filmu. Na tomto filmu jde hlavně vidět pokrok lidstva v umění vytvářet realistický film. Každé zrno nebo každý počítač v tomto filmu je propracovaný a musím uznat, že muselo být velmi těžké tyto detaily vypracovat. Vidím tohoto novodobého trona zábavnější než starší díl, režisér opravdu dokázal natočit film, který dokáže zaujmout a udržet Vás u televize po celou dobu přehrávání tohoto filmu.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Velkolepé scifi, které dokáže zaujmout. Celý příběh je promyšlený a celý film doslova hltáte. Musím říct, že takové scifi se jen tak nevidí. Pokud hledáte něco, co Vás zaujme na celé 2 hodiny, tak tento film je právě pro Vás. Při sledování filmu doslova čekáte na to, co přijde a pak jen zíráte a necháváte se unést tím, co právě David Lee Smith vypráví.