Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (486)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Filmy na které se koukám si vybírám podle ohlasů, tvůrců nebo herců, takže až na vzácné vyjímky je hodnocení 3 hvězdy a více. Jen jednou za rok zariskuji a zkusím 3 premiérové pohádky, které dává ČT na vánoční svátky. Pravému rytíři jsem dal 1 hvězdu, protože jsem prostě měkkej, ale nakonec to sedí, protože Slíbená princezna je vskutku ještě horší. Takže to znamená, že po delší době hold musím film ohodnotit jako ODPAD. I když jsem chtěl chvilku dát aspoň jednu hvězdu za tu alternativní dobu, kde se ta chujovina odehrává, ale odolal jsem. JE TO ODPAD.

plakát

Pravý rytíř (2016) (TV film) 

Mám vzkaz pro Českou televizi. Zdálo by se říci, že je to fajn když nás každý rok na vánoční svátky zásobuje 3 novými pohádkami. Ale nebylo by lepší vynaložené peníze spojit v celek a natočit pohádku jednu, která by stála za to, hlavně s ohledem na výpravu a scénář. A nebo co takhle zkusit nějakou vánoční komedii.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Jako úvod ještě celkem ujde, ale jak film dál pokračuje, noří hloub a hloub do těžko uvěřitelných situací. HLAVNĚ BYCH CHTĚL ZDŮRAZNIT, NENÍ TĚCH FILMŮ KDE DĚTI BĚHAJÍ ZE SAMOPALAMA A ZACHRAŇUJÍ SVĚT UŽ NĚJAK MOC A TÍM NEMYSLÍM PUBERŤÁKY, ALE 10LETÁ DĚCKA. ACH JO.

plakát

Sejmi prezidenta (2014) 

Tak si to představte, americký prezident si ucvrnknul.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Přijde mě trochu nefér srovnávat tento seriál s WD. V něm se po úvodní scéně Rick probere v nemocnici, vyjde ven a už to jede na plný obrátky, akce, hnusní zombáci, tísnivá atmosféra. Kdežto zde se to rozjíždí pozvolna, krvavé akce je tu evidentně méně, autoři se zaměřují spíše na psychologii postav, které jsou víceméně sympatické. A když se zamyslím, jak by to asi tak ve světě vypadalo, kdyby vypukla nějaké epidemie, tak je zde zachyceno celkem věrohodně (pouliční nepokoje, vojáci, karanténa). Na rovinu přiznávám jsem velký fanda Walking Dead a proto držím palce i tomuto západo americké klonu, protože co je lepší než seriál o zombících? Přece 2 seriály o zombících.

plakát

Vejška (2014) 

Zuzana Bydžovská jako matka alkoholička nemá chybu.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

,,UJEL MI ANTABUS TAK JSEM PŘIJEL NA KONI". Kurvahošigutntág řadím mezi moje nejoblíbenější české filmy vůbec a tak jsem se na pokračování velice těšil. Padla premiéra a hned první recenze od Mirky Spáčilové nedopadla dobře. Negativní ohlasy pokračovali ve všech magazínech včetně ČSFD. Takže když se ke mě film po nějaké době dostal byl jsem připraven na nejhorší. Po shlédnutí avšak konstatuji, že se žádná tragédie nekoná. Bolek doslova nesleze ze záběru, potkávámu zde spoustu starých známých a i když hlášky zde asi těžko zlidoví, já jsem s výsledkem relativně spokojen.

plakát

Need for Speed (2014) 

Nepamatuju si kdy mě naposled tak nesedl hlavní hrdina. Aarona Paula znám jen ze seriálu Perníkový táta, kde mě jeho role vychcanýho drogovýho dealera sedla. Ale zde i když nosí přiléhavé bílé triko nebo koženou bundu a hází okolo sebe namachrované pohledy, nevěřím mu ani slovo. A těch pár nabušených efektních záběrů z automobilových honiček to nezachrání.

plakát

Kameňák 4 (2013) 

No co, mám to za sebou, bolelo to, ale já vydržel.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)