Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (79)

plakát

Gauneři (1992) 

SKVĚLÝ, SVIŽNÝ. PROSTĚ TARANTINO. LIKE A VIRGIN.

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Nikdy jsem nechtěl srovnávat knihu a film. Ale asi mě kniha tak ovlivnila, že se zde rozhoduji mezi * a **.. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Bohužel mi film přišel jako výstřih nejdůležitějších událostí z knihy a to ještě ne všech. Přijde mi to strašně nadhodnocené, určitě bych film neřadil mezi ty nejlepší, jako je to zde na CSFD. Velké zklamání. Soňa Valentová byla ale neskutečně krásná :)..

plakát

Černá mamba (2011) 

Kobe Bryant bojuje s velkým šéfem (Kanye West) a jeho kumpány o své jedinečné boty NIKE. Jak to dopadne? Uvidíte samy. Svižný kraťas.

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Po 1. sezoně jednoznačně plný počet. Jdu na druhou, tak jsem zvědav. Zatím 100%. /// Druhá sezona je za mnou, možná drobet slabší než první, ale pořád skvělá. Hodnocení zůstává pořád stejné.. Na třetí řadu jsem zvědav, ale celkem se jí bojím, zvykl jsem si na tuhle partu.

plakát

Láska a jiné kratochvíle (2009) 

Můj pohled na tento snímek bude asi silně zkreslen událostí, která se stala u nás doma, když byla moje sestra novorozeně. Emotivně silný film, na který se ale už znovu koukat nechci, protože mě neskutečně odrovnal. Scéna, kdy Natalie zoufale křičí na manžela a v náručí drží bezvládné tělo malé holčičky, ve mě bude žít ještě dlouho..... PS: Komedie to opravdu není..

plakát

Flákači (1995) 

Skvělá komedie. Rozhodně jedna z nejlepších od Kevina. Moje nejoblíbenější. Kde je Jay a Silent Bob, tam je sranda, vtipné dialogy a mnoho dalšího, co by měla komedie mít. Snootchie-bootchies!

plakát

Výměna (2008) 

Je neskutečné, co s divákem dokáže Eastwood udělat. Po shlédnutí filmu jsem dlouho, velmi dlouho, seděl na pohovce, přemýšlel a po celém těle mi běhala "husí kůže". Pro mě naprosto skvělý film, který mě totálně odrovnal a emotivně vysál. Ještě ke všemu podle skutečné události. Brr. Angelina, která se mi do teď zrovna dvakrát nezamlouvala, u mně stoupá o 100 stupínků výše. Výkon, který předvedla, je výkon hodný mistra.

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Tak to je perfektní! Velmi mě to pobavilo. Těším se na další díly :)..