route60

route60

Jiří Pazdera

okres Opava

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 9 16 24 31
    • 12.2.2012  19:28
    Únos dítěte (TV film) (1995)

Na TV film skělé a stokrát lepší než mnohé podobné filmy v kinech, výborná hudba a fajn neokoukaní herci, ano je tam pár lapsů ale to nad se dá tím přimhořit očko. 70%

• 8.2.2012  21:05
    Kontraband (1998)

Jean-Claude Van Damme je Kontraband. 0%

• 7.2.2012  22:48
    Kožené slunce (TV film) (2002)

Předzvěst Vesnického přeboru a Karel Kachyňa vystihl atmosféru vesnického fotbalu opravdu skvěle, Kožené slunce je film který potěší každého opravdového poctivého fotbalu.

• 7.2.2012  22:33
    Ještě větší blbec, než jsme doufali (1994)

Tato hovadinka je opravdu k nekoukáni a Vít Olmer je břídil a L. Sobota taktéž.

• 7.2.2012  19:22
    Železný orel 4 (1995)

Hua,ha,ha,ha,ha. nic než BRAK

• 6.2.2012  17:59
    Havana (1990)

Nuda Havany je příšerná a ani Robert Redford stím nic nanadělá tento film se Pollackovy opravdu nepovedl.

• 5.2.2012  22:56
    Experiment (2010)

Tento Experiment bych netěl podniknout a hlavně proto člověk nikdy nemuže dopředu odhadnout co by sám ve vyváděl kdyby byl sám aktérem, F. Whitaker a Adrien Brody jsou výborní.

• 5.2.2012  22:39
    Návštěvníci (TV seriál) (1983)

Nejlepší Český sci-fi serial který u nás vznikl, prostě tato expedice se povedla od výborné réžie Jindřicha Poláka přes skvělé herecké obsazení v čele s Josefem Bláhou a výbornou hudbou Karla Svobody.

• 5.2.2012  22:31
    Robin Hood (TV seriál) (1984)

Robin Hood byl pro mě to nej co v serialové tvorbě tv dávala a ve škole jsme o ničem jiném nekecali a proto nechápu že ČT dala to zrůdne nové zpracováni které nesahá ani po paty téte klasice.

• 5.2.2012  22:20
    Bylo nás pět (TV seriál) (1994)

Karel Smyczek nemohl natočit tuto knížku Karla Poláčka lépe, Bylo nas pět je dnes serialová klasika na kterou se rád kouknu vždy a s chutí už jen pro výbornou atmosféru předválečné doby, herecké výkony, skvělou réžii a nádhernou hudbu Petra Hapky.

• 5.2.2012  16:44
    V jámě lvové (divadlo) (2007)

Další divadelní adaptace Brněnského Městského divala na kterou se jen tak nezapomína, Erik Pardus je jako židovský herec v dvojroli excelentní včetně ostatních herců, Režiser Ondřej Kepka Znovu prokázal že tyto hry umí.

• 5.2.2012  16:32
    Smrt Pavla I. (divadlo) (2008)

Vynikajíci divadelní inscenace Brněnského divadla kterou jsem měl tu čest shlédnout a Erik Pardus strhnul veškerou pozornost svým výkonem na sebe a je jen škoda že tak nečekaně zemřel. Brněnské Městské divadlo umí tyto hry a vždy se dá těšit na další, v Tv by se to mělo dávat častěji.

• 5.2.2012  12:04
    Soudce Dredd (1995)

Zdařile vykreslená budoucnost a výparva je jediné co stojí za něco v tomto nepovedeném Sci-fi hlavní je snad ale příběh a ten tam není jen keci sem tam bum bum a rádoby humor Roba Schneidera. 30%

• 5.2.2012  11:34
    Doktor Smrt (TV film) (2010)

Jsem zástáncem eutanázie a to je právo každého těžce nemocného člověka který nemá naději je neuvěřitelné že když si zláme nohu kůň tak ho zastřelíme aby netrpěl ale když člověk těžce trpí a má bolesti tak ať žije vesele v bolestech až do konce, Doktor smrt a jeho hlavní hrdina Jack Kevorkian ve skvělém podáni Al Pacina je smutná postava amerických dějin člověk který ukončil život lidem kteři už trpět nechtěli byl nespravedlivě odsouzen a Amerika se může je a jen stydět, HBO má další velké plus a Barry Levison natočil film na který se jen tak nedá zapomenout. 100%

• 4.2.2012  20:57
    Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Na Mission Impossible je zajímavé to že část od části je lepší a lepší neříkám že jsou předchzí části špatné ale 3 a 4 část jsou skvělé a jak poznamenal Enšpígl práce kameramana je výborná, herecká sestava Cruise, Renner, Pegg je dokonalá, ostatní zučastnění nezostavají v ničem a Brad Bird prokázal že je stejně dobrý režisér hraných jakožto i animovaných snímku s Ghost Protokol jsem maximalně spokojen. A ten Pavel Kříž je jako terorista na fotce super.

• 4.2.2012  15:38
    2012: Soudný den (video film) (2008)

Prásk, prásk, prásk tak by dopadl režisér tohoto skvostu kdybych ho potkal, zbytečnost byl už jen nápad natočit tento film.

• 4.2.2012  14:52
    Partyzánský film (2009)

Výborný Srbský dokument o jugoslavském vlastnim žánru který ukazuje vznik některých slavných snímcích té doby s rozhovory tvůrcu a pamětníku.

• 30.1.2012  12:13
    Blázni a děvčátka (1989)

Krásny film s výborným hereckým výkonem Milana Šimáčka a ostatní herci odvádi také skvělou práci, Karel Kachyňa vystihl přesně tehdejší náladu 50. let škoda že tento výborný snímek není v Tv vysílán častěji než některé stále dokola vysilané filmy.

• 30.1.2012  12:06
    Zobani (TV film) (1993)

Na vojně jsem byl a šikana ano byla ale tento výtvor ve mě vyvoláva nechtěný ůsměv je to tupost až na půdu.

• 21.1.2012  00:51
    Krvavá sklizeň (2007)

Tupost na kterou rád zapomenu. Odpad nic jiného

• 6.1.2012  13:24
    Návštěvní den č. 2 (divadlo) (1969)

Tomu říkam zábava když se dnes koukám na dnešní takzvanou zábavu tak je mi do breku, pánove Grosman a Šimek jsou výborní.

• 5.1.2012  18:23
    Skleněné peklo (1974)

Bezkonkurenční katastrofický film společně s dobrodružstvým posejdonu které asi nikdo už nepřekoná ani v čase digi triků, výborný příběh, hromada skvělích herců v čele s Paulem Newmanem a Stevem McQueenem, nezapomenutelný film.

• 5.1.2012  18:14
    King Kong (1976)

Nuda a hlavně slabý příběh, efekty slušné ale klasika z třicátých let je nepřekonatelná největší chyba že se to odehráva v současnosti což je samoosobě nevěrohodné. 40%

• 3.1.2012  13:32
    Drive Angry (2011)

Cage a jeho další trapný kousek za který bych ho nakopal do hader, Drive angry je je další důkaz že se natáčí čímdál tím více zbytečných filmů po kterých ani pes neštěkne a Cage by měl navštívyt kurz herectvý je to tragéd.

• 3.1.2012  13:01
    Četník v New Yorku (1965)

Tento Četník je neslabší v celé sérii pár dobrých scén tento rejžák nezachráni.

• 3.1.2012  12:45
    Senna (2010)

Výborný dokument o nejlepším jezdci F-1 když jezdil Senna tak to nebyla nuda jako dnes

• 3.1.2012  12:15
    Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D (2011)

Tato zbytečně nastavovaná kaše neměla vzniknout první dva díly si to nezaslouží.

• 3.1.2012  11:51
    Cesta smrti (2010)

Hm,hm,hm jahody a v zimě? šmarjá ten neherec Segal je ale vůl, Cesta smrti je cestou utrpéní duše diváka v tom filmu se dá předvídat na minuty do předu, nic nového a pod sluncem, bum bum bum a je konec no příště si rozmyslím jestli se kouknu na další Segaluv opus. 10% zato že jsemse zasmál (nechtěně)

• 1.1.2012  11:26
    Poslední skaut (1991)

Nebe je modré voda je mokrá a já stále zbožňuji tento Scottuv film s výborným Brusem Willisem který cedí zkz hubu jednu geniální hlášku za druhou a zdárně mu sekunduje Damon Wayans (jseš tu sám? né mám sebou Vídeňský chlapecký zbor). Poslední skaut je rozhodně jeden z nej akčních filmů 90 let. 100%

• 1.1.2012  11:13
    Princezna Ano (TV film) (2009)

Pane Bočan proč?

<< předchozí 1 2 3 4 9 16 24 31