Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (949)

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Živořit takhle x staletí v zazděné cimře 1+VK(vlhký sklep) musí být po pár světelných dekádách docela opruz, a to i bez toho, aby váš věčně nějaký trouba co zrovna toto lukrativní RBnB provozuje nutil imitovat včera zšednuvšího Lábuse. Připočtěme si k tomu, že v celém velkolepém opusu hraje všehovšudy 5 lidí, a začínají se Vám rýsovat kontury tohoto průšvihu zelenavě rýsovat. Neúspěšný podnikatel, který by z fleku mohl hrát chlapce, který si hrál s ohněm, tupý trouba, který by se mohl honosit všeobjímajícím master of unlocking, důležítý paprávník o kterém slyšíte asi 4 za film a pak už radějí ne, černoška, čistě proto abychom byli rasově korektkurvní no a trubka, která zde paroduje hlavní herecké opruzení. Zív.

plakát

Mladá dáma (2024) 

How to train a dragon 4 adult (netflix) edition!

plakát

Jawan (2023) 

Ty bolywoodské tanečky by to chtělo proškrtat a hned by se divák dostal na snesitelných 90 minut.

plakát

Zabiják (2023) 

To, že jsem u toho včera usnul, jsem měl pokládat za obří červenou kontrolku.Bohužel jsem to však přičítal únavě. Únava, je totiž přesně to, co po téhle narkolepsii budete cítit.

plakát

Saw X (2023) 

Ve 4dx pomerne slušnà řezničina!

plakát

Gran Turismo (2023) 

Značně nerealistické, vyfantazírované a nepravděpodobné. Nicméně se na to dobře koukalo.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Celým filmem prostupuje nápadně falický motiv. Mimouši z alfa kinkauri se takhle jednoho dnes jednomyslně rozhodli, že pro dobro všeho mimozemství je třeba lidstvu nasadit orální sondu, no kam se hrabe. chudák Alf! A tak ve filmu zřejmě z logiky věci, sledujeme nekonečný sled píchání (ostrými předměty) vy prasata! Tuhle žabikuchem, semhle modelem a konec? Na ten už bohužel vymletému Blbfieldovi nezbyly finance, neboť je všechny spláchly kostýmy ITjů.

plakát

Barbie (2023) odpad!

Ten pravý horror! Tak trochu se bojím, že mě dnes budou strašit barbie můry!

Ovládací panel
4 body